Κολωνός: Συμπληρωματική ποινική δίωξη στον 53χρονο παιδεραστή για σωματεμπορία και οπλοκατοχή

Κοινοποίηση:
γνβ

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου για την υπόθεση της 12χρονης Κολωνό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 53χρονος έχει κατηγορηθεί ακόμα για μια σειρά κακουργήματα και πλημμελήματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ. Συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι κακοποίησαν σεξουαλικα τη 12χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική δίωξη για τον 53χρονο μαστροπό περιλαμβάνει αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά.

Χθες Δευτέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά όσων εμπλέκονται στη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το παιδί, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ’εξακολούθηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Comments are closed.