Κολωνός: Αυτός είναι ο τρίτος συλληφθείς για τον βιασμό της 12χρονης -Υπάλληλος φαρμακαποθήκης, 33 ετών

Κοινοποίηση:
33xronos_2

 

Υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας είναι ο 33χρονος οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι είχε πάει σε δύο ραντεβού με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει πως δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη.

33xronos_3
33xronos_2
33xronos_1

 

 Συνολικά, έκλεισε τρία ραντεβού με τον ίδιο τον Μίχο ο οποίος, όπως υποστηρίζει ο 33χρονος τον «ψάρεψε» μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Το πρώτο ραντεβού με την 12χρονη κλείστηκε μεσημέρι στα Σεπόλια ενώ ο 53χρονος ζήτησε από τον 33χρονο να καλύψει τα τζάμια με πετσέτες ώστε να μην τους δουν οι περαστικοί. Όπως υποστηρίζει ο 33χρονος, αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από το ραντεβού.

Στο δεύτερο ραντεβού, ο 33χρονος λέει ότι η ανήλικη πήρε τα 60-70 ευρώ που είχαν συμφωνήσει και του είπε πως θα τα πάει στη μητέρα της και μετά θα επέστρεφε. Επειδή, όμως, η 12χρονη καθυστέρησε ο κατηγορούμενος έφυγε από το σημείο.

Το τρίτο ραντεβού δεν έγινε ποτέ καθώς ο Ηλίας Μίχος είχε ζητήσει προκαταβολικά τα χρήματα και μόλις είδε στο ATM ότι δεν έχουν κατατεθεί ακύρωσε τη συνάντηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κι άλλος παιδογάμης…..κι άλλος κι άλλος……Και που να ασχοληθούν με την λεβεντογέννα Κρήτη ή τον Πύργο Ηλείας να δεις τι εστί κοινωνία ανωμάλων.. Ειδικά στον Πύργο ο καλύτερος έχει πηδήξει τη μάνα του…..

  2. Ο ανώμαλος της διπλανής πόρτας που βγήκε μπροστάντζα για ξεκάρφωμα. Το στικάκι τι έγινε ρε παιδιά θα βγεί κανένας μεγαλοπαράγοντας τελικά?

  3. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΝΟΧΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΙ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΤΡΑΓΩΝ ΘΕΛΟΥΜΑΙ………………………

    1. Δεν θα μαθουμε ποτε τους μεγαλο-καρχαριες. Οπως δεν ειδε η Αμερικη τα βιντεο του Jeffrey Epstein. Το βιτσιο που εχουν οι τραπεζιτες ειναι να πηδανε διδυμες!

Comments are closed.