Κοιτάξτε χαρά ο Κούλης που ψηφίστηκε ο γάμος των πο#στηδων – “Είμαστε περήφανοι” δήλωσε

Κοινοποίηση:
6117020

Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει πως “θέλει η πο#τανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”! Κάπως έτσι συνέβη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το επιτελείο του, που η χαρά τους για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων δεν μπορεί να κρυφτεί. Μάλλον, ο πρωθυπουργός, βλέπει την υπερψήφισή του ως μια “νίκη”.

Σε μήνυμά του μάλιστα, αμέσως μετά την ανακοίνωση από το προεδρείο της Βουλής, με ανάρτησή του τόνισε:

“Σήμερα η Ελλάδα γίνεται η 16η χώρα της ΕΕ που νομοθετεί την ισότητα στον γάμο. Είμαστε περήφανοι γιατί το Ν/Σ που ψηφίσαμε αποτελεί ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντικατοπτρίζει τη σημερινή Ελλάδα: μια προοδευτική, δημοκρατική χώρα, προσηλωμένη στις ευρωπαϊκές αξίες, αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για το ομόφυλα ζευγάρια”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αρχιπουστη Μητσοτάκη τον παίρνεις μάλλον πουστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλια κουβάρια..να τον χερεστε νδουλες..

  2. ο ανωμαλος ψυχακιας με το καθεστος που επικρατει στην χωρα κανει κουμαντο ελεγχοντας τα πραγματα.Ο μεγαλος σεισμος που θα γινει στην Αθηνα θα ειμαι η απαντηση του θεου ,εξαιτιας της οικογενειας μητσοτακη και του ιερωνυμου που του πανε να κανει την παπια.Ποτε κανεις να μην ξαναπαραστει εντος εκκλησιας παρα μονο για να αναβει κερι.
    Που ηταν οι αφαντοι ιερεις μπροστα σε αυτο το εγκλημα των ανηλικων παιδιων;
    Η απαντηση ειναι πουθενα.Εγω προσωπικα θα πηγαινω μονο οταν δεν ειναι ιερεας στο ναο

  3. Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία. Σας πονάει αυτό, δεν πειράζει, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό. Εσάς και το από-κομμά σας θα σας ξεράσει η ιστορία και δεν θα λείψετε σε κανέναν.

  4. δεν του λεγανε τοσα χρονια το ‘μητσοτακη 7αμιεσαι’ τυχαια….

Comments are closed.