Κοζάνη: Η πιο ευχάριστη έκπληξη ήρθε από αυτούς τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. ποζάρουν λίγο πριν την έλευση του 2019. Η χαρά που έδωσαν σε κάτοικο της Κοζάνης και το μήνυμα που έστειλαν…


Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές έλαβε ιδιοκτήτης σκύλου στην Κοζάνη, που τον έχασε τις προηγούμενες μέρες και τον αναζητούσε. Οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετά από δύο μέρες εντόπισαν τον χαμένο σκύλο του και του τον παρέδωσαν.

Άλλη μία καλή πράξη των Αστυνομικών που δείχνει την ανθρωπιά που τους διακατέχει.Mε την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στα κοινωνικά δίκτυα, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, ότι το μήνυμα είναι όχι μόνο η εξωστρέφειά της, αλλά και η πιο ανθρώπινη πλευρά της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανάρτησή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει σχετικά: “2 μέρες πριν ο σκύλος ενός συμπολίτη μας ξέφυγε & χάθηκε στην Κοζάνη. Όμως από την ομάδα ΔΙΑΣ , του επιφύλασσαν το καλύτερο “δώρο” για τη νέα χρονιά, καθώς βρήκαν τον συμπαθέστατο σκυλάκο & τον επέστρεψαν στο σπίτι του. Τις τελευταίες μέρες του έτους θα τις περάσουν μαζί!”

Οι εικόνες από την Κοζάνη

Πηγή: kozanilife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.