Κοίτα που φτάσαμε! Οι Τούρκοι αποθεώνουν τον Ευάγγελο Αποστολάκη!!! “Ο μόνος λογικός στην Ελλάδα” λένε

Κοινοποίηση:
apostolakis-630x372

Οι δηλώσεις του Έλληνα πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και πρώην ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη, πως «κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει τις σχέσεις του με την Τουρκία, για δικό μας θέμα» χρησιμοποιήθηκαν από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Έτσι μετά το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο TRT, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Yeni Safak, δίνει εύσημα στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Με τίτλο: «O μόνος λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, είναι ο Αποστολάκης» η φιλοκυβερνητική εφημερίδα επισημαίνει μεταξύ άλλων: Ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην Α/ΓΕΕΘΑ σχολίασε πως: «Καμία χώρα δεν θα χαλάσει τις σχέσεις με την Τουρκία λόγω των ανησυχιών μας», συμπληρώνοντας πως «αυτό που συμβαίνει στην ανατολική Μεσόγειο είναι εξαιρετικά σοβαρό και πως μια πιθανή σύγκρουση δεν θα ωφελήσει κανέναν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η ρήση του θυμόσοφου Ελληνικού Λαού, σε αυτήν την περίπτωση, λέγει :
    «΄Οταν ο εχθρός σου σε επαινεί, ψάξε πίσω σου να βρεις πού έχεις κάνει λάθος» …
    Έπαινος από εχθρό μυρίζει είτε γενομένη βλακεία που εξυπηρετεί τον εχθρό σου ή γενόμενο δόλο που ζημιώνει την Πατρίδα σου …

  2. Την αλήθεια λέει. Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο έκανε και με τους Τούρκους κοινή άσκηση. Μόνο οι Γάλλοι μένει να δούμε τι θα κάνουν, αλλά αν έχουν επενδύσεις στην Τουρκία, αποκλείεται να αντιδράσουν κι αυτοί. Ο λόγος που ο Αποστολάκης θα πρέπει να ντρέπεται είναι γιατί πρόδωσε τη Μακεδονία… Που να μην ήτανε και ουκας.Την Ακρόπολη θα πουλούσε…

  3. Ένα μεγάλο ΦΤΟΟΟΟΥΥΥΥ σ αυτόν τον ξευτιλα!

  4. Δυστυχώς,δε γνωρίζετε τον Αποστολάκη,κι ευτυχώς που δεν τον γνωρίζουν οι Τούρκοι.Ο πρώην υπουργός και δοκιμασμένος αρχηγός Στόλου δεν τα λέει αυτά γιά να συνηγορήσει αφηρημένα υπέρ των Τούρκων.Ο αρχηγός ανήκει σε κείνη την ομάδα των στρατιωτικών-όσοι τον έχουν ζήσει,ξέρουν καλύτερα-που όταν παλεύουν ένας προς ένα σε μονομαχία,κι ο άλλος χάσει το σπαθί του,ο πρώτος πετάει το σπαθί του στην κερκίδα και απειλεί τους παρακολουθούντες να μην επέμβουν,μέχρι εκείνος ν’αποτελειώσει τον αντίπαλο.
    Έγινε και στο ελληνικό Μάστερσεφ πρόσφατα,όταν κάποιος διαγωνιζόμενος,ενώ ήταν σε πλεονεκτική θέση στον εξώστη,πρότεινε τον εαυτό του εθελοντικά να κατέβει και να δοκιμαστεί με κάποιον που θεωρούνταν αποτυχημένος και να τον πετάξει από το παιχνίδι.
    Τί να κάνουμε αδέρφια;Υπάρχουν και παλικάρια σε τούτη τη ζωή που δεν περιμένουν τη βοήθεια των μεγάλων δυνάμεων,ή μάλλον την επέμβασή τους που μόνο δεινά μας έχει ήδη προσφέρει,αλλά θέλουν να τελειώνουν τους Τούρκους στη θάλασσα,εδώ και τώρα.Υπάρχουν κι άλλοι σαν τον Αποστολάκη που εννοούν αυτά που λένε και δεν είναι ψευτόμαγκες. Άρα,υπακούν σε μία λογική,που διαφέρει από τη λογική των Τούρκων και μόνο με τη λογική του Αχιλλέα στην Ιλιάδα μπορεί να συγκριθεί.

  5. Να τον στείλουμε στην Τουρκία άμα τον θέλετε και να μας δώσετε τον δικό σας ναύαρχο που έχει @@.

Comments are closed.