Κλώτσησαν στα @ρχιδι@ τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ – Φωτορεπορτάζ και βίντεο από το ξύλο που πέφτει έξω από το υπουργείο Υγείας

Κοινοποίηση:
mak7-ink

Άγριες καταστάσεις έξω από το υπουργείο Υγείας! Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος δέχθηκε κλωτσιά στα γεννητικά όργανα από αστυνομικό των ΜΑΤ και σωριάστηκε στο έδαφος!

Οι συμβασιούχοι σε δομές υγείας και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) ζητούν να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με αίτημα παράταση των συμβάσεων και μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού.

Προκλήθηκε ένταση, όταν προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να εισέλθουν στο κτίριο του υπουργείου Υγείας.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι 300 – 400 συμβασιούχοι παρότι εργάζονται πολλά χρόνια στα νοσοκομεία, «βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου (απολύονται), εάν δεν υπάρξει πολιτική πρωτοβουλία από την Κυβέρνηση και μάλιστα απολύονται εν μέσω πανδημίας».

mak8-ink

mak7-ink mak6-ink

mak5-ink

 

mak9-ink

mak5-ink mak4-ink mak3-ink mak2-ink

Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιαμτσίκας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ξύλο και προσαγωγές στους επαγγελματίες συνδυκαλιστες.. Άσε που κλείνουν και τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο… Χορτάσαμε από πρωτοπαππες, πολυζωγοπουλους, Πατάκηδες. Φάτε μεταπολιτευση και μοκο.

  2. Αυτό που βλέπω είναι ακόμα χειρότερο
    Θα σκάσω απ’ τα γέλια.

  3. Ποιός τον κλώτσησε μωρέ τον καραγκιόζη; σε κάθε απεργία τα ίδια κάνει, πέφτει ανάσκελα και φωνάζει γιά να δημιουργήσει εντυπώσεις.

  4. Αυτός τώρα θα κάνει να γ@μ@σει κανένα εξάμηνο αχαχα

  5. απο οτι φαινεται σε φωτο το γερμανικο “”Birkenstock σανδαλι”” Orthopädie GmbH & Co. KG is a German shoe manufacturer headquartered in Neustadt, Rhineland-Palatinate, Germany. “” φοριεται στην ελλαδα της διαμαρτυριας και του συνδικαλισμου

  6. Χαχαχαχα, νοσηλευτές και επαγγελματίες απεργοί δεν γίνεται…ή το ένα είναι ή το άλλο….

  7. Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΄ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ

  8. Έτσι! Κλωτσιές στα @ρχιδια ως που να σας βγουνε από το στόμα! Δεν αξίζουν κάτι καλύτερο οι συνδικαλιστές.

  9. Μεγαλύτερα σκουλήκια απο τους συνδικαλιστες δεν υπάρχουν, πριν μας έρθει ο κορωνοιος , πήγαινες σε νοσοκομείο , συγκεκριμένα στο ΣΩΤΗΡΙΑ και μετρούσες σε μια πτέρυγα 33 ασθενείς που οι 25 ηταν αλλοδαποί και υπήρχαν 5 νοσοκόμες για ολους , αντι να λενε οι ΣΥΝΔΙΚΑΛ Η ΣΤΑΡΕΣ να φύγουν οι αλλοδαποί μας λενε να πληρώνουμε περισσότερα για να γίνουν και άλλες προσλήψεις , ρεε ΟΥΣΤ

  10. Συνδικαλιστές τα μεγαλύτερα σκουπίδια της χώρας .
    Πάντα πουλάνε τους εργαζόμενους .
    Χωρίς αυτούς θα ήταν πολύ καλλίτερα οι εργαζόμενοι .

Comments are closed.