Κλειστό το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αργυρός λόγω πένθους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
a

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η ξαφνική απώλεια του Ολυμπιονίκη, Γιώργου Ποζίδη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα για την επιχειρηματική του δραστηριότητα αλλά και για τις «μάχες» που είχε δώσει στην Ελληνορωμαϊκή πάλη, κερδίζοντας πάμπολλες διακρίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, βρισκόταν σε ταβέρνα στην Επανομή και υπέστη ανακοπή. Σωριάστηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες χωρίς αποτέλεσμα, αφού τελικά ξεψύχησε.

Ως ένδειξη πένθους το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην παραλιακή θα μείνει κλειστό. «Είναι μια δύσκολη μέρα , μια μέρα που μας πονάει . Η επιχείρηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι συνεργάτες και το προσωπικό συμμετέχουμε στο πένθος για τον απροσδόκητο χαμό του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη Γιώργου Ποζίδη Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του και νιώθουμε μέλος της . Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του σήμερα Παρασκευή 2/8 το (…) δε θα λειτουργήσει ..», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Instagram.

vff

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. τι κριμα παντως. να γλυτωνει ενας πολιτικος και να φευγει ενας ολυμπιονικης. ποθ εδινε και δουλεια σε πολυ κοσμο. ενω ο αλλος που πληρωνεται απο ολους μας ειναι μια χαρα. κριμα κριμα κριμα. καλο ταξιδι ρε γιγαντα.

Comments are closed.