Κλείνουν με το έτσι θέλω την χώρα! Άλλες 9 περιοχές μπαίνουν σε βαθύ κόκκινο

Κοινοποίηση:
καραντινααα

Ημέρα ανακοινώσεων σήμερα για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες σε 4 περιφέρειες και πέντε δήμους πρόκειται να ανακοινωθεί ότι θα εφαρμοστούν πιο σκληρά περιοριστικά μέτρα.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr σε πιο σκληρό lockdown, δηλαδή σε βαθύ κόκκινο με αυστηρά μέτρα θα μπουν από αύριο στις έξι το πρωί: Η περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας, η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, η περιφερειακή ενότητα Λέσβου και η περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής.
Επίσης οι δήμοι: Κατερίνης, Ιωαννίνων, Σκιάθου, Χανίων και Μετσόβου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΣΟ ΚΡΑΤΑΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ………………………

  2. Λογικό είναι ρε παιδιά, σε λίγες μέρες γιορτάζουμε τα 200 χρόνια, άρχισαν να ανεβάζουν τα νούμερα,.μετα θα τα κατεβάσουν και προς το Πάσχα ξανά προς τι δόξα τραβά 6 μήνες καραντίνα και αντί ρε ζώα να πάτε να φουνταρετε εχεται τα μούτρα και μιλάτε; δλδ ρε μπασταρδο αν δεν ήμασταν καραντίνα με τα νούμερα που λετε μόνο κατσαριδες θα κυκλοφορουσαν, Άη σιχτιρ σας σιχαθικαμε

  3. Γ@μησατε ολη την Ελλαδα στις καραντινες αναξιοι κομπογιανιτες λοιμοξιωλοι.Λαμογια λεσιας εξαφανιστητε μαζι με τον Δρακουλα.Πολυ αιμα ηπιατε φτανει πια.

Comments are closed.