Κινητός «θάνατος»: Aυτή είναι η πιο επικίνδυνη συμμορία μηχανόβιων στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mixanes-850x480-710x401

Όταν τέλειωσε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ένας πόλεμος που έβγαλε μεγάλη νικήτρια την Αμερική, αλλά έδωσε και το έναυσμα για τον Ψυχρό Πόλεμο με την ΕΣΣΔ, πολλοί από τους στρατιώτες που βρέθηκαν στα αναχώματα των πεδίων μάχης της Ευρώπης, γύρισαν στις ΗΠΑ με ένα τεράστιο κενό.

Η αυστηρότητα και η πειθαρχία της στρατιωτικής καθημερινότητας δεν όριζαν πια την ζωή τους. Τώρα ήταν η περίοδος της αντίδρασης, μιας ζωής με κανόνες διαφορετικούς από το παρελθόν.

Το μετατραυματικό-μεταπολεμικό τραύμα χρειαζόταν ένα υποκατάστατο και οι περισσότεροι το βρήκαν στην ελευθερία της μηχανής. Ίδρυσαν λέσχες μηχανόβιων με την ιδεολογία ότι «εγώ που πολέμησα γι΄αυτή τη χώρα και δεν πήρα τίποτα ως αντάλλαγμα, έχω δικαίωμα να κάνω ό,τι μου καπνίσει, χωρίς να λογοδοτώ».

Αυτή η φιλοσοφία μετέτρεψε πολύ γρήγορα κάποιες λέσχες σε κανονικές συμμορίες και εκπονήθηκε το μεγαλύτερο gangland στην αμερικανική επικράτεια. Οι λεγόμενοι «one percenters», όπως τους ονόμασε η Αμερικανική Ένωση Μηχανόβιων. Από τις περίπου 1.500 λέσχες, μόλις το 1% ξεφεύγουν από το νόμο και θέτουν τους κανόνες της ζούγκλας.

Σε αυτές τις κοντά 7 δεκαετίες έχουν υπάρξει πάνω από 100.000 μέλη που ενεπλάκησαν σε κακουργηματικές ενέργειες και μέχρι το 2010 υπήρχαν περίπου 40.000 ενεργοί bikers που διέπρατταν εγκλήματα σωρηδόν.

Τα τελευταία 6 χρόνια αποτελούν μια νέα φάση στην ψυχολογία του Αμερικάνου που αναζητά την ελευθερία. Το μεταπολεμικό σοκ σταμάτησε να διαβιβάζεται από το 2000 και μετά, μπήκε το νέο αίμα των απόμαχων του Ιράκ και του Αφγανιστάν, οι συλλήψεις και το γήρας έχουν μειώσει τις δυνάμεις των περισσότερων και από τις τωρινές συμμορίες είναι μόλις 3 – 4 που κάνουν τη δουλειά.

Όπου δουλειά βλέπε ναρκωτικά, όπλα, εμπόριο λευκής σαρκός, εκβιασμοί, δολοφονίες, ξυλοδαρμοί γιατί το βρώμικο της γειτονιάς σταμάτησε να βάζει μαγιονέζα και την πληρώνεις έξτρα και ό,τι άλλο παρανοϊκό βάζει ο νους. Η πιο επικίνδυνη εξ αυτών είναι οι Hells Angels.Κινητός «θάνατος»: αυτή είναι η πιο επικίνδυνη συμμορία μηχανόβιων στον κόσμο (pics)

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τους πιο ξακουστούς one percenters. 2.500 μέλη, ηγέτιδα δύναμη στις ΗΠΑ και τον Καναδά από το 1948, με παρουσία σε 6 ηπείρους, έχει κάνει εχθρό ό,τι κινείται σε συμμορία και έχει ένα ταμείο με χρήμα και εγκλήματα πολύ μεγαλύτερο απ΄αυτό που θα φανταζόσουν.

Για να γίνεις μέλος σε μια συμμορία μηχανόβιων απαιτείται μια μακρά διάρκεια εκπαίδευσης και χτισίματος εμπιστοσύνης. Όπως αναφέρει ο Τσαρλς Φάλκο, πρώην έμπορος μεθ που έγινε καρφί για τους ομοσπονδιακούς και εισχώρησε στην συμμορία των Vagos, υπάρχουν 4 στάδια.

Στο πρώτο κάνεις τη χαμαλοδουλειά. Σερβίρεις στα πάρτι τους, προσέχεις τις μηχανές και λες ναι σε ό,τι σου ζητήσουν. Ακόμα κι αν πρόκειται να κάνεις κοιλιακούς στη Σιβηρία.

Μετά σου δίνουν το δικό σου γιλέκο με το σήμα της συμμορίας. Με το πέρας ενός χρόνου γίνεται ψηφοφορία για την αφοσίωση σου. Αν επέλθει θετικό αποτέλεσμα, καλείσαι να το αποδείξεις εμπράκτως, συνήθως με το να σκοτώσεις κάποιον από αντίπαλη συμμορία…

Πηγή: belikeyou.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ολες οιμαλακιες στην αμερικη γινονται και ειναι οι αρχιτρομοκρατες των τρομοκρατων δολοφονοι παγκοσμιο απο την εποχη των ινδιανων μεχρι και σημερα και κατι ακομα ο β παγκοσμιος πολεμος καθυστερησε σε ελλαδα και ρωσια και αλλοι τα σχεδον τα βρηκαν ετοιμα ειδαμε την μαγκια τους στο βιετναμ που ηταν μονοι τους

  2. και τα κινητα ειναι θανατος μεγαλυτερος

Comments are closed.