Κινδυνολογίες Μητσοτάκη εν όψει Ευρωεκλογών: «Θα χρεοκοπήσουμε αν μειώσουμε τον ΦΠΑ»

Κοινοποίηση:
mitsotakis

Με απειλές, κινδυνολογίες και… ανθρωποφάγους επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν ψήφο δυσαρέσκειας στην κυβέρνηση και το Μαξίμου είναι επί ποδός για να ανατρέψει το κλίμα.

Μια ημέρα μετά την προημερησίας διάταξης συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την ακρίβεια, ο πρωθυπουργός δήλωσε ανερυθρίαστα ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει(!) εάν μειωθεί ο ΦΠΑ.

Aπό την Άρτα, όπου βρέθηκε το Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην αντιπολίτευση, μετά το χθεσινό πετσόκομμα στην Ολομέλεια για τις ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις και την δράση των καρτέλ, και απέκλεισε κάθε φιλολαϊκό οικονομικό μέτρο. Απάντησε, δε, «Όχι» σε 13ο – 14ο μισθό.

«Δεν μπορείς να έρχεσαι να λες -και το λέω αυτό γιατί χθες είχαμε μια μακρά συζήτηση στη Βουλή, επί πολλές ώρες, με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης- ότι η απάντηση στο πρόβλημα της ακρίβειας είναι “να μειώσουμε τον ΦΠΑ και να δώσουμε 13ο και 14ο μισθό”.

Τα έχουμε ξανακούσει αυτά. Τα θυμάστε; Τα ξανακούσαμε και κινδυνεύσαμε να χρεοκοπήσουμε. Δεν θα ξαναχρεοκοπήσουμε από τις ψεύτικες και λαϊκίστικες υποσχέσεις κάποιων, οι οποίοι σας κοιτούν στα μάτια και σας λένε ψέματα, γιατί το γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα αυτά τα οποία λένε δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν» υποστήριξε.

Και πρόσθεσε: «Ακρίβεια είναι ένα πρόβλημα το οποίο ταλανίζει σήμερα τα ελληνικά νοικοκυριά. Δεν το κρύψαμε ποτέ, κάνουμε το καλύτερο το οποίο μπορούμε για να την αντιμετωπίσουμε. Κάνουμε ελέγχους, επιβάλλουμε πρόστιμα, κάνουμε παρεμβάσεις στην αγορά. Όμως, η διαρθρωτική απάντηση στην ακρίβεια, φίλες και φίλοι, δεν μπορεί να είναι άλλη από την μόνιμη αύξηση των μισθών και του διαθέσιμου εισοδήματος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ρε ψοφίμι παραιτήσου και εξαφανίσου από την Ελλάδα μας, βρωμιάρη ψεύτη λιγδιάρη αλητάμπουρα ..

  2. Πάρτα από τους πλούσιους καριόλη και δώστα στους φτωχούς.

  3. Χρεοκοπημενη Ελλαδα; Ποιος την εφτασε εκει; Απο μονη της ;;; Δεν νομιζω !! Τα δικα μου χερια παντως δεν τα μαζεψαν στις τσεπες μου.Ο Θεος απο ψηλα γνωριζει και απονεμει.

  4. Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες πληρώνουν με παχυλούς μισθούς μηνιαίως 300 καθάρματα συν τους άλλους της ευρωβουλής που τα τσεπώνουν και από λαμογιές για να μας δουλεύουν δεκαετίες ψιλό γαζί και να μας καταστρέφουν

  5. Σωστος για μια χρεωκοπημενη Ελλαδα! 2.0, 3.0 καραυποθηκευμενη που δηθεν αναπτυσσεται! Τωρα ξεπουλαει και το μισο Αιγαιο μπας και βρει κανα φραγκο!

  6. Χρεοκοπημένη είμαστε μ@λ@κ@ ρημαδη μόνο οι κλυκες σας έχουν ακόμα ματσαμπουκα.

Comments are closed.