Κιλκίς – Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι για την μεταφορά των παρανόμων μεταναστών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kilkis-xesikothikan-oi-katoikoi-tin-metafora-ton-paranomon

Κάτοικοι δεν επέτραπαν επι ώρες την είσοδο των παρανόμων μεταναστών στο ξενοδοχείο στις Μουριές του Κιλκίς.

Μετά από μικροεπεισόδια με τους αστυνομικούς, μπόρεσαν τελικά να τους εγκαταστήσουν.

Δείτε το βίντεο

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει σε ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κιλκίς για την επικείμενη εγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων στην ξενοδοχειακή μονάδα ‘’Θεά Δήμητρα’’ του Σ.Σ. Μουριών.

Το ψήφισμα διαμαρτυρίας εγκρίθηκε σήμερα με πρόταση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στη σημερινή διά περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.

Στο ψήφισμα γίνεται λόγος για αιφνιδιαστική κυβερνητική ενέργεια μετακίνησης μεταναστευτικού πληθυσμού στο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

«Οι τοπικές αρχές αγνοήθηκαν και δεν μας παρασχέθηκε καμία απολύτως ενημέρωση για τη μεταναστευτική εγκατάσταση», σημειώνεται στο ψήφισμα. Το δημοτικό συμβούλιο ζητά την ακύρωση του σχεδίου μεταφοράς μεταναστών στο ξενοδοχείο αλλά και οπουδήποτε αλλού εντός των διοικητικών ορίων του δήμου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΝΔ:42,35%
    ΣΥΡΙΖΑ:23,22%
    ΚΙΝΑΛ:11,21%
    ΟΛΑ ΜΑΖΙ 76,78%
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΥΓΚΑ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΠΕΛ…ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Γουρλομάτη ειναι αισχος να τσακώνονται έλληνες πολίτες γιά τούς λαθροπίθηκους πού κουβαλάς εσύ παράνομα
    στήν Ελλάδα.Είσαι μέγας προδότης και απατρις.Θρησκεία σου είναι τά αργύρια τού Σόρος.
    Γιάννης Λάκων

  3. Δες τα οπκε στησιμο και επιτηρηση, λες και προστατευουν τη χωρα ενα πραμα…
    Ο Δημαρχος εν ολιγοις γεμισε τα πορτοφολια του και κατι παραπανω. Ουτε αυτος τους θελει πραγματικα. Ομως πρωτη συναντηση με το σουλτανο και φαπα. Μετα επεσε το παραδακι και μετα του ξηγησαν πως εχουν τα πραγματα. Αυτος διχως σθενος εκανε τουμπεκα και βλεπωντας ποσα ειναι τα λεφτα θολωσε. Στη συνειδηση του σκεφτηκε, ” αφου δε θα τους πολεμισω ας παρω τη μεριδα και θα πιστεψω οτι θα κρατησει μονο 4 μηνες το νταβαντουρι”.
    Φαντασιωνεται οτι λεγωντας στους πολιτες του, για τη πηγμη του απεναντι στα μετρα, (υγειονομικος ελεγχος , ελεγχος εισοδου εξοδου αυτων απο τη δομη,οπως και οτι δε θα ρθουν αλλοι) κερδιζει την εμπισοσυνη και την ασφαλεια των πολιτων.
    …Και την ιδια στιγμη κατι αριστεροι και κατι κεερφητες τριβουν τις ρογες.

  4. Με το ετσι θελω, χωρις να υπολογιζουν τους Ελληνες πολιτες, γεμιζουν την χωρα με λαθροεισβολεις!!!!!!!! Δεν απελαυνουν κανενα, οπως ειχαν πει και συνεχιζουν να εποικιζουν την χωρα με καθε καρυδιας καρυδι!!!!!!!!! Τα γιδοπροβατα, οταν παλι θα ελθουν οι εκλογες, θα τους ξαναψηφισουν να φερουν στην χωρα και την υπολοιπη Ασια και Αφρικη!!!!!!!! Και ο χαμενος που εδωσε το ξενοδοχειο του γι’ αυτη την δουλεια, αν ποτε το παρει πισω θα θελει γκρεμισμα και ξαναχτισημο!!!!!!!! Να τους χαιρεσθε αυτους τους…..εκλεκτους συνκατοικους!!!!!!!!!!

Comments are closed.