«Κιβωτός του κόσμου»: Βάλανε πρόεδρο θεία βουλευτίνας της ΝΔ! – Οι Μητσοτάκηδες μυρίστηκαν πάλι χρήμα! Ξήλωσαν το Δ.Σ και τον πάνε για “μαχαίρι” τον “Μέγα Αντώνιο” για να αρπάξουν τα εκατομμύρια του ιδρύματος!

Κοινοποίηση:
μαζι

Σε …«εφοπλιστικά» χέρια και μάλιστα οικογένειας που έχει και εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο πέρασε η διοίκηση της «Κιβωτού του Κόσμου».

 H υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όρισε το νέο ΔΣ της «Κιβωτού» μετά τις σοβαρές καταγγελίες που υπάρχουν για το ίδρυμα.

Στην θέση της προέδρου λοιπόν τοποθετήθηκε η Αλεξάνδρα Μαρτίνου.  Σύζυγος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, του οποίο ο αδερφός Θανάσης Μαρτίνος, κατέχει τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους και είναι πατέρα της βουλευτίνας της ΝΔ Γεωργίας Μαρτίνου…

 Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου λοιπόν της εφοπλιστικής οικογένειας  – που έχει πιάσει πόστα σε πολλές θεσμούς από τη Βουλή μέχρι την Εκκλησία – τέθηκε από την κυβέρνηση νέα επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η οικογένεια Μαρτίνου λοιπόν μετά την προσφορά της στην ελληνική οικονομία, τη Βουλή των Ελλήνων και την εκκλησία αναλαμβάνει και κοινωνικό έργο… Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου εξάλλου είναι ήδη Πρόεδρος της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», η οποία είναι φιλανθρωπικός οργανισμός με έμφαση στη φροντίδα των παιδιών.

 Η οικογένεια Μαρτίνου είναι μια από τις πλουσιότερες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εχει σχέσεις με τη Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Οι Μαρτίνοι έχουν τρεις εφοπλιστικές εταιρείες και ελέγχουν 162 πλοία διαφόρων τύπων, συνολικής χωρητικότητας 16,1 εκατομμυρίων τόνων.

Τα τρία αδέλφια της οικογένειας θεωρούνται από τους μεγαλύτερους επενδυτές στο real estate. Έχουν στην κατοχή τους ολόκληρες εκτάσεις σε περιοχές – φιλέτα του Λεκανοπέδιου, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά στο Καβούρι, μία από τις ακριβότερες περιοχές της Ευρώπης, έχουν επενδύσει σεβαστό μέρος του χαρτοφυλακίου τους.

Ο Ανδρέας Μαρτίνος παντρεύτηκε την Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» πλέον αναλαμβάνει και το τιμόνι της «Κιβωτού του Κόσμου» με τις ευλογίες της κυβέρνησης της ΝΔ.

 Ρόλο σε αυτή την επιλογή σίγουρα έπαιξε και η περίπτωση της «γαλάζιας» βουλευτού Γεωργίας Μαρτίνου (της κόρης του Θανάση Μαρτίνου Διοικητή του Αγίου Όρους), όπου στις εκλογές του 2019 εξελέγη με τη ΝΔ και μάλιστα με διαφορά χιλιάδων ψήφων από γνωστά στελέχη του κόμματος που ήταν υποψήφιοι στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για την πλουσιότερη εκπρόσωπο του Κοινοβουλίου που ήρθε να εκφράζει τις …«αγωνίες» των εφοπλιστών και εντός του Κοινοβουλίου.

Αν μη τι άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέφει μια «εκτίμηση» και έχει εμπιστοσύνη στην εφοπλιστική οικογένεια…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Αυτός ο Μαρτίνης δεν είναι ο διεφθαρμένος του Ερρίκος Ντινάν; Αυτός δεν είχε πληρώσει με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την κόρη της Ντόρας για υπηρεσίες “μάρκετινγκ”; Αυτούς έβαλαν να κάνουν έλεγχο στο ίδρυμα; Ούτε τις καρέκλες δεν θα αφήσουν.

  2. Η κ. Μαρτινου ειναι προεδρος του Μαζι για το παιδι? που εκει ειναι στο διοικητικό συμβουλιο μελος και μια κυρια που στην οικογενειακη της επιχειρηση, ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ γιατι εγλωβιστηκε στην εξωπορτα ενα επταχρονο κοριτσι…. με τις γνωστες λεπτομεριες με το οποιο εγινε το συμβαν – καποιος κλωστησε το κοριτσακι να δει αν ζει- και συγχρόνως η κυρια ηταν και συγγενης ενος ιδρυτη ιδρυματος για ορφανα παιδια που εδω και δυο χρονια ανεστειλε την λειτουργια του γιατι φαγωθηκε η κινητη και ακινητη περιουσία του ιδρυματος της τάξης των δεκα δεκαπεντε εκατομμύριων…. ερωτηση…ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ‘ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΑ’ ΠΡΟΣΩΠΑ???????? που απαρτιζουν τα μελη των συμβουλιων των ιδρυματων??????

  3. ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ !

  4. 1.Ποσα χρηματα θα εισπραξουν ως χρηματικη αποζημειωση?
    2.Ποια ειναι τα προσοντα και η εμπειρια τους?
    3.Θα ελεγξουν τους δωρητες= πλυντηρια μαυρου χρηματος?
    Ηθικα διδαγματα:α.Για να πας μπροστα,πρεπει να εχεις κομματικα πτυχια.
    β.Δωρητες ειναι κυριως οι απομυζωντες τον Ελληνικον Λαον.
    γ.Η υποθεση του ” Ερρικος Ντυναν” εχει ξεχασθει!..

  5. Γιατί δε λέτε ότι η συγκεκριμένη κυρία και ο αντρας της καταδικάστηκαν από το εφετείο κακουργημάτων σε δέκα χρόνια με αναστολή επειδή έπαιρναν μίζες όταν είχαν το Ερρίκος Ντυνάν;Ένα σκασμο γερμανικά μάρκα πήραν για να εξοπλίσουν το νοσοκομείο με μηχανήματα συγκεκριμένης γερμανικής εταιρείας.Οχι ότι έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα;;;!!!

    1. Λαμπρινή Γιαννακη

      Αλλο Μαρτινης και αλλο Μαρτινος!

  6. Έχουν να πέσουν μίζες δεξιά και αριστερά,τα ταμεία της κιβωτού θα αδειάσουν και θα γίνουν βίλες και κότερα υμετέρων

  7. Σταυρωστε τον παπά.
    Απολύστε τους Βαρραβαδες Λιγνάδη Μίχο Τώρα.

  8. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΥΦΗΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΕΙΟ ΤΟΥ.
    ΚΡΙΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ…ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΨΥΦΗΣΕΙΣ…ΠΡΟΒΑΤΟΟΟΟΟΟΟ

  9. Η κόρη του Μαρτίνου πήρε πολλούς ψήφους στην ανατολική αττική΄γιατί ο Μαρτίνος χώνει χρήμα στους δήμους για διάφορα έργα. Το κέντρο υγείας της Ραφήνας αυτός το ανακαίνησε που ήταν σταύλος και έβαλε και καινούργια μηχανήματα. Και δεν είναι η μοναδική χορηγεία. Ε να μην τους τιμήσουν και να τους δώσουν την εποπτεία της κιβωτού. Ετσι γίνεται πάντα. Οι ολιγάρχες αγκαζέ με την εξουσία και πάνε το λαουτζίκο καρότσι.

  10. ΟΠΠΟΥ ΧΡΗΜΑ ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΟΤΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ….ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΑΚΡΟΙΔΕΣ Η ΑΠΛΕΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ……. Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΙΩΝΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΓΝΕΣΤΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…………..ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ…..

  11. Γιατί ποιον περιμένατε να βάλουν;;
    Τον Στεφάνο Χίο;;

  12. Ποια προσφορα ρε εχει ο Μαρτινος? Στα καραβια του ολοι ειναι φιλιπινεζοι ουκρανοι και δεν συμμαζευεται.Ελαχιστοι ειναι οι Ελληνες και μονο για τα ματια του κοσμου τους εχει. Οσο για την κορη του.Ο Θεος να σε φυλαει απο δαυτην.Γιαυτο εδιωξαν τον Πατερ Αντωνιο και εβαλαν ολα τα εγκαθετα ΜΜΕ να βαλουν κατα του πατερ Αντωνιου συνεχως.Το ιδιο δεν εκαναν και με τους Εθνικιστες βουλευτες? Πριν τους βαλουν φυλακη ολα τα βοθροκαναλα εδιναν ψευδεις ειδησεις

    1. Γιατί πάνε για δουλειά οι Έλληνες?Οσο τομάρια και να είναι οι εφοπλιστές αυτο δεν αναιρεί πως οι Έλληνες στρίβουν δια του αρραβωνος στις σκληρές δουλειές.

  13. Στον Ελληνικό λαό να δείς τί εκτίμηση έχει. Αλλά έρχονται οσονούπω και οι εκλογές κούλα

    1. Ναι! Εννοείται πως θα βγει ο Τσίπρας γιατί είναι Άνθρωπος!
      Εσύ ψήφισε κούλα αλλά θα πάρεις την πούλα!

      1. ο προδοτης της Μακεδονιας δεν ειναι ανθρωπος παλιομαλακα….ενα αρχιδι και μισο ειναι…..

Comments are closed.