Κιβωτός του Κόσμου: Αναστέλλεται η χρηματοδότηση από το υπουργείο Οικονομικών

Κοινοποίηση:
ΚΙΒΩΤΟΣ

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας το Σάββατο – με απόφαση του ιδίου – αποσύρθηκε η όποια οικονομική ενίσχυση είχε παράσχει το υπουργείο Οικονομικών στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τέτοιου είδους δομές λειτουργούν συμπληρωματικά και δεν υποκαθιστούν το κράτος, σημείωσε ο κ. Σταϊκούρας – υπογραμμίζοντας πως «πρόκειται για σοκαριστικές καταγγελίες που οι Αρχές πρέπει να τις διερευνήσουν άμεσα».

Πρόσφατα, σε πολλές από αυτές τις δομές, η ελληνική Πολιτεία, προσπάθησε να ενισχύσει τα παιδιά και το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε ενισχύσεις, τις οποίες χθες, με απόφαση δική μου, τις παίρνουμε πίσω».

Οπως διευκρίνισε, «προφανώς πρέπει να ενισχύσουμε τα παιδιά, αλλά πρέπει να ξέρουμε που πηγαίνουν αυτά τα χρήματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Όχι βέβαια, Ελληναρα. Μόνον στην Κιβωτό σταματάει άρον άρον, επειδή τη λιγουρεύονται οι κολλητοί ημέτεροι. Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο Σταϊκούρας, ούτε φυσικά έλαβε υπόψη το τεκμήριο της αθωότητας. Προκαλεί μεγάλες υποψίες η βιασύνη αυτή.

  2. Η χρηματοδότηση να πάει στην ΜΚΟ της αδελφής του Κούλη στη Αλεξάνδρα.Αμαν πχιά όλα εγώ θα τα σκέφτομαι?

  3. Εντάξει και αυτό δεν λύση “πονάει κεφάλι κόβω χέρι” γιατί είναι απλό θα κλείσει η δομή και πρέπει το κράτος να αναλάβει αυτά τα παιδιά και εκεί που θα τα πάνε θα γίνονται τρις χειρότερα.

  4. Συμφωνώ απολύτως. Τοτε οταν υπαρξει ενας κακος αστυνομικος η αλλος δημοσιος υπαλληλος να σταματατε αντιστοιχως την χρηματοδοτηση.Να τιμωρηθει ο υπαιτιος και οχι ολη η δομη.

  5. Για τους εγκληματιες λαθρομε@ ναστες που φιλοξενουντε σε δομες σταματαει η χρηματοδοτηση σαυτες τις δομες? Στα κομματα που πηραν δανεια με παρανομο τροπο σταματαει η χρηματοδοτηση σαυτα τα κομματα?

Comments are closed.