Κιβωτός του Κόσμου: Άδειασαν άρον άρον μυστική θυρίδα σε τράπεζα – Το σχέδιο που δεν υλοποιήθηκε

Κοινοποίηση:
papanikolaoy_2

Εκατομμύρια ευρώ ήταν τα χρήματα που πέρασαν από τα χέρια των ανθρώπων της Κιβωτού του Κόσμου. Όλα από τις δωρεές που έκαναν ιδιώτες για να βοηθήσουν το «άγιο» έργο του πατήρ Αντωνίου.

Τα χρήματα αυτά, η διαδρομή τους από τη στιγμή που δίνονταν στην Κιβωτό του Κόσμου και μετά κυρίως, βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της Οικονομικής Αστυνομίας, όπως και η «μεγάλη ζωή» με τα ακριβά αυτοκίνητα που φέρεται να έκανε ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του.

Και ενώ ο έλεγχος στην Κιβωτό του Κόσμου έχει ξεκινήσει, μια άλλη εξέλιξη έρχεται στο φως: το άδειασμα μυστικής θυρίδας της Κιβωτού του κόσμου από στέλεχος της δομής.

Το αποκαλύπτει ρεπορτάζ εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (22.11.2022), πρώην κορυφαίο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας και υπό άκρα μυστικότητα, άδειασε τη θυρίδα. Για την εξέλιξη ενημερώθηκαν υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη αλλά και κατόπιν οι ελεγκτές της Επιτροπής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, που κάνουν έρευνες στα οικονομικά της ΜΚΟ.

Στην ίδια τράπεζα, σημειώνει η εφημερίδα, η Κιβωτός του Κόσμου φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τρεχα παπαδια οσο προλαβαινεις να μαζεψεις το χρημα…… και ολους αυτους με τοσες καταγγελιες το καθεστος Κουλη το Μητσοτακοκρατος μαφια τους εχει ελευθερος να κανουν οτι γουσταρουν και να παιρνουν οτι θελουν οππου το εχουν κρυψει…..

  2. Κουλη μητσοτακουλα φατου το χρημα ξερεις εσυ απο χρημααααααααααααααααα αυτο μονο τον ποναει τον τραγο

  3. ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΙ ΜΕ ΠΑΝΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΝΓΚΑ ΟΠΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ………..

  4. Δεν πιστευω τιποτα απολυτως.Παραμυθια της χαλιμας

    1. Και πολλοί άλλοι ηδη νεκροί δεν πίστευαν ότι τα εμβόλια σκοτώνουν.

  5. Τον π. Αντώνιο τον εκτιμώ για όλο αυτό το έργο που επιτέλεσε. Δεν πιστεύω ότι εμπλέκεται σε σεξουαλικά σκάνδαλα. Αυτό όμως που πιστεύω είναι ότι σε θέματα οικονομικά δεν υπάρχει διαφάνεια όχι μόνο στην συγκεκριμένη ΜΚΟ αλλά σε όλους όσους ασχολούνται με ΜΚΟ και διακίνηση χρήματος. Τώρα όσον αφορά τις λεγόμενες κακοποιήσεις παιδιών έχω να πώ ότι η λέξη κακοποίηση σηκώνει πολύ κουβέντα. Εδώ τα παιδιά τα δικά μας τα ρίχνουμε και από καμιά σφαλιάρα- φάπα όπως λέγεται- σκεφτείτε να διευθύνεις ολόκληρη δομή με παραβατικές συμπεριφορές. Σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι που λέμε. Αλλά έλα μου ντέ που οι νόμοι λένε πώς ακόμη και αν προσβάλεις λεκτικά κάποιον, τότε αυτό συνιστά ψυχολογική κακοποίηση. Η παγκοσμιοποίηση η οποία θέλει να αλλάξει τον κόσμο και να τον υποτάξει εφεύρε αυτές τις ”λεκτικές εκφράσεις” που λέγονται σήμερα κατά κόρον και ”δένουν” τα χέρια και των γονέων και των εκπαιδευτικών. Είναι ολα τόσο καλά σχεδιασμένα και δεμένα ώστε να διαλυθούν οι κοινωνίες. Αυτή είναι η μέριμνα της παγκοσμιοποίησης. Για να ζητήσει μετά η ανθρωπότητα μόνη της φοβισμένη όπως θα είναι από την διάλυση κάποιον σωτήρα. Και η παγκοσμιοποίηση θα της τον προσφέρει. Και ξέρετε ποιός θα είναι αυτός……………
    Στην συγκεκριμμένη περίπτωση νομίζω ότι πρόκειται για μέγα οικονομικό σκάνδαλο που το έβγαλαν τώρα στην επιφάνεια για να ασχολείται ο κοσμος με αυτό και όχι με τα χάλια της κυβέρνησης. Απλά βολεύει να υπάρχει μέσα και ένας Ιερέας, για να αποδομηθεί εν μέρει και το ράσο.

    1. Το ποιο εύστοχο σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ μέσα.

  6. Αντε να τα βρειτε τωρα κλουζώ της δεκάρας

Comments are closed.