Κηδεία Θέμου Αναστασιάδη: Ο κάθε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ πηγε να φωτογραφηθεί και να πάρει λίγα λεπτά δημοσιότητας! Oι λυκοφιλίες της showbiz! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
4

Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη είπαν οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος. Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Ο Θέμος έφυγε σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο και σήμερα Κυριακή, η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι και κόσμος που τον ήξερε μέσα από το έργο του τον αποχαιρετούν στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Για 1,5 χρόνο ο δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής έδινε μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Θέμος διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα στον θώρακα. Η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, όσο και τα τρία παιδιά τους βρισκόταν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του. Και σήμερα δυστυχώς τον αποχαιρετούν.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έφτασε στην Παναγία Ελευθερώτρια στη μία το μεσημέρι, όπως και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Λίγο νωρίτερα είχαν φθάσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επίτροπος στην Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ηταν εκεί ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο συμφοιτητής και φίλος του Θέμου Ανδρέας Λοβέρδος. Ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Θεόδωρος Κασσίμης, ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Θοδωρής Κυριακού, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, οι δημοσιογράφοι Γιώργος Παπαχρήστος, Γιάννης Πρετεντέρης, Χρήστος Ράπτης, Θανάσης Τσεκούρας, Έλλη Στάη, Παναγιώτης Λάμψιας, Γιώργος Παπαδάκης, Τάκης Χατζής, Παύλος Τσίμας, Αγγελική Νικολούλη, ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου, Βασίλης Σκουντής, Βασίλης Χιώτης. Από τους πρώτους έφθασε στον ιερό ναό ο Λάκης Λαζόπουλος. Εκεί είναι ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Θέμης Σοφός με τη σύζυγό του Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δούκισσα Νομικού, ο Βαγγέλης Περρής, η Βίκυ Καγιά, ανάμεσα σε πολλούς ακόμη.

1

Η Βασιλική, η Αλίκη, η Φιλιώ και ο Βύρωνας, η οικογένεια του Θέμου, στο τελευταίο αντίο

2

Συγκλονισμένη η αδερφή του Θέμου Νταϊάνα Αναστασιάδου και ο ανιψιός του Σπύρος

3

5

7

4

8

6

9

10

11

12

2

2

5

1

Ο Θοδωρής Κυριακού

1

Ο ιδιοκτήτης του Action 24 Δημήτρης Παναγιωτάκης

3

4

1

 

1

Το τελευταίο αντίο στο Θέμο Αναστασιάδη είπαν σήμερα το μεσήμερι στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά σχεδόν όλος ο δημοσιογραφικός, ο πολιτικός και ο καλλιτεχνικός κόσμος. Σε αυτούς όμως που θα λείψε πολύ ο γνωστός δημοσιογράφος είναι η αγαπημένη του σύζυγος Βασιλική Παναγιωτοπούλου που στάθηκε δίπλα του βράχος την περίοδο της ασθένειάς του αλλά και στα τρία του παιδιά. Την Αλίκη, τον Βύρωνα και τη Φιλιώ. Η Βασιλική μετα παιδιά έφθασε νωρίς στην εκκλησία κρατώντας ένα τριαντάφυλλο για τον αγαπημένο της!

1

2

3

4

5

1

1

2

3

4

5

6

7

8

9

2

3

4

1

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς
1
themos_ekklisia_karamitsos
Συντετριμμένος ο Τάσος Καραμήτσος, συνοδοιπόρος του Θέμου στη δημιουργία του Πρώτου Θέματος
themos_ekklisia_samaras
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς για την εξόδιο ακολουθία του Θέμου
themos_ekklisia_avramopoulos
Ο επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος
themos_ekklisia_kasimis
Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Θεόδωρος Κασσίμης προσέρχεται στην Παναγία Ελευθερώτρια

 

themos_stefani_proto_thema
themos_stefani_vardinogianni
themos_stefani_samaras_ola
themos_stefania_in3
themos_stefania_in
themos_stefania_in2
themos_stefania_in4
themos_stefania_in5
themos_stefania_in6
themos_stefania_in7
themos_stefani_ant1
themos_stefania_in8
themos_stefani_doukissa
themos_stefani_swkratis_eleni_kokkali
themos_stefania_in9
themos_stefania_in10

Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη είναι όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

  2. ΟΛΑ τα λαμογια, στην κηδεια του αρχιλαμογιου

  3. ολα τα κατακαθια μαζεμενα με πρωτο και καλυτερο τον τζερονιμο

  4. Ό Θέμος Αναστασιάδης, όπως και ο Στέφανος Χίος είναι οι εκδότες που έχουν κυνηγηθεί με μανία από την χούντα του ΣΥΡΙΖΑ.Το Πρώτο Θέμα και το Μακελειό έχουν στοχοποιηθεί από την βρώμικη, ξεπουλημένη και ανθελληνική κυβέρνηση του Τσίπρα.Πέρα από τις γνωστές γλάστρες που πήγαν στην εξόδιο ακολουθία για να φωτογραφηθούν, ο Θέμος ήταν ένας δημοσιογράφος που αφήνει βαθύ το χνάρι του στην Ελληνική δημοσιογραφία.Μας κράτησε το Πρώτο Θέμα όπως και το Μακελειό, όρθιους τα χρόνια της χούντας του Τσίπρα και του Καμμένου.Δημοσιογράφοι σαν τον Θέμο και τον Στέφανο Χίο δεν πεθαίνουν όπως θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ.Μένουν όρθιοι και μας ενημερώνουν όπως το κρυφό σχολιό τα μαύρα και σκοτεινά χρόνια της Τουρκοκρατίας.Ή νέα Τουρκοκρατία της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Καλό ταξίδι Θέμο.

  5. Τελικά ο κύριος Πικραμένος δεν ήταν.Μας δουλεύετε.

  6. Ο κάθε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ πηγε να φωτογραφηθεί με τον κομιστή του dvd…

    1. Ξερεις αραγε τι λες, η ετσι ακουσες εκει στην γιαφκα που κανεις πιατσα και το επαναλαμβάνεις,ντροπη ρε

  7. Πολυ κατα του συστηματος ηταν ο μακαριτης απο οτι βλεπω……………………………………………

    1. Μαλλον δεν βλέπεις καλα ,γιατι αν εβλεπες,θα ηξερες αν ηταν η όχι.

  8. ΘΕΟΣ ΧΩΡΕΣΤΟΝ…ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΝ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ……ΠΟΛΥ ΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ

Comments are closed.