Κεφαλονιά: Επεισόδιο με τον Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι – Τους όρμηξε πολίτης

Κοινοποίηση:
ΜΑΝΕΣΗΣ

Ένα επεισόδιο με αρκετή ένταση εκτυλίχθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και πρωταγωνίστησαν ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης και ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου την ώρα που ο βουλευτής και ο δημοσιογράφος έπιναν τον καφέ τους αμέριμνοι σε κεντρική καφετέρια. Ξαφνικά περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον βουλευτή και να καταφέρονται εναντίον του, ενώ προς τον Μάνεση είπαν «τι κάθεσαι με τον προδότη;».

Από το σημείο πέρασε και ένας άνδρας με το ποδήλατό του, ο οποίος έφτυσε «συμβολικά» στο έδαφος μπροστά τους. Ο βουλευτής και δικηγόρος Παναγής Καππάτος αντιμετώπισε με ψυχραιμία το συμβάν, όμως ο δημοσιογράφος πήγε προς το μέρος του ποδηλάτη για να του ζητήσει το λόγο για τη συμπεριφορά και τις βρισιές του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν να αλληλοσπρώχνονται. Οι ψυχραιμότεροι από τα γύρω μαγαζιά παρενέβησαν για να «σβήσει» η φωτιά και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη διάσταση.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Παναγής Καππάτος τοποθετήθηκε γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

«Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αυτοί που παράγουν «αγανακτισμένους». Αυτοί που τρέφουν το αυγό του φιδιού. Οι «αγανακτισμένοι» που φώναζαν συνθήματα να καεί η Βουλή στο Σύνταγμα. Οι «αγανακτισμένοι» που παλαιότερα βιαιοπράγησαν. Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν. Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας.
Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη». Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.

Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.

Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι.

Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει.

Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»:

Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν.

Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Από την στιγμή που απαγόρεψαν στις εκλογές την ψήφιση του κόμματος Έλληνες, βρείτε εναλλακτική.
    Ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε Βελόπουλο ούτε ΚΚΕ. Τότε τι μένει; Πλεύση ελευθερίας. Μην πείτε μα μου σου του. Εσείς που το παίζετε παντογνώστες και οι σκίστες όταν δεν έχετε εναλλακτική, που θα την ρίχνετε;;; Λευκό ή άκυρο η δεν θα πάτε;;; Όλα αυτά, πάνε στο πρώτο κόμμα. Επομένως τι; Για να υπερτερίσει το λευκό και να διαλυθούν τα πάντα θα πρέπει να υπάρχει το 50% των ψήφων να είναι λευκό. Δηλαδή 5 εκατομμύρια λευκά! Δεν γίνεται αυτό….. Άρα τσάμπα φωνάσκεται .
    Δεν εμπιστεύομαι κανέναν σας διότι έχετε λερωμένη την φωλιά σας, γιατί είστε πρώην πασοκοι, πρώην νεοδημοκράτες πρώην συριζαίοι και πρώην κουκουέδες. Τώρα ξαφνικά θυμηθήκατε.
    Μιλάω για την πλειοψηφία.
    Και αυτό που θα μου επιτεθεί, είχε και έχει λερωμένη την φωλιά του

  2. Βολευτες και Α.Ρ.Δ. απ το ιδιο βαρελι…

  3. Μάνεσης, γλυφτης του κουλη, λιβανιστηρι , μισθοφορος , κάθαρμα.

  4. Αυτός που πληρωνόταν εργολαβίες για να βρίζει τον Τράμπ, το περίμενα ότι θα ήταν τέτοιο λαμόγιο.

  5. Του χάλασε η μανεστρα του ΜΑΝΕΣΗ……

  6. Που είσαι Καππατος…. κούνα το κ@λο σου να πέσουν οι Καποτες !! και κάνε τόνε κουμπ@ρ@ !! Παλιό κ@λομπ@ρ@… απ’ τη Κεφαλλονιά.

  7. ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ,ΠΟΥ ΜΙΖΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ ,ΕΤΣΙ Κ ΜΑΝΕΣΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!! ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ

  8. Τελείως τυχαία, βλέπουμε και στο κείμενο του, η ΝΔ να προστατεύει βουλευτές τους σύρριζα και του πασοκ.
    Και μετά όταν τους λέμε ότι είναι ίδιο μαγαζί “αυτοί τρώνε το sano και μας λένε όχι”
    Ίδιο μαγαζί και οι τρεις.
    (Επίσης, οποιος ψηφίζει ένα από τα 3 μεγάλα κόμματα είναι συνένοχος, οποιος κάνει αποχη, επίσης γιατί δίνει μεγαλύτερα ποσοστά και έδρες στα μεγάλα κόμματα)

  9. Μάνεση γλύφτρα του Βαρδινιγιάννη θα την αρπάξεις άγρια, δεν σου λέω τι, αλλά στο τέλος θα κουνιέσαι παλιοβρώμα.

  10. Ποιος είναι αυτός ο Καπότας, λαμόγιο κι αυτό;

  11. Ποιο αυγό του φιδιού βρε τρισάθλιε και βρωμερέ παλιάνθρωπε?…Εσύ και οι όμοιοι σου είστε φίδια που έχετε βγει από τα αβγά σας και ξεπουλάτε κάθε μέρα την πατρίδα μας. Σε πειράζει η αγανάκτηση του κόσμου?…Κοίτα την μούρη σου στον καθρέπτη και φτύσε την αν έχεις λίγο φιλότιμο. Μάθε βρε γελοίο υποκείμενο πως σας κράζει όλος ο κόσμος…όλοι ακροδέξιοι είναι παλιομ@λ@κ@?

  12. Να την χαιρεσθε τετοια Δημοκρατια λαμογια οπως την καταντησατε!!! Με αθλιες τροπολογιες να αποκλειετε κομματα απο τις εκλογες , αντι να αποφασιζει ο λαος με την ψηφο του!!! Αντε να ξεπληρωσετε τα δανεια που εχετε παρει η ΝΔ και το κλεφτοΠΑΣΟΚ ψευτοδημοκρατες , που ονομαζετε ολους τους αλλους φασιστες και ναζιστες , ενω φασιστες εισαστε εσεις , που αποφασιζετε και διατασετε επεμβαινοντας ανεπιτρεπτα στην δικαιοσυνη!!!!

  13. Ο Μάνεσης είναι του συστήματος, απλά δεν το έχουν καταλάβει οι Έλληνες, γιατί είναι γλυκομίλητος!!!!!!!!!!

  14. Φωνάζουν οι κλέφτες ΝεοΔικτάκτορες της κούλας να φοβηθεί ο νοικοκύρης

  15. ναι σιγουρα αυτοι τρεφουν το αυγο του φιδιου,αλλα μεσα απο το αυγο βγαινεις εσυ καππατο,αληταρα,και καθε καππατος-καποτας!

  16. Κοιτάει ψηλά και αναρωτιέται: “βρέχει ή με φτύνουν” ; μαντέψτε την απάντηση! λολ

  17. Αν ερχοταν προς το μερος μου ο ψευτομαγκας μπουχεσας μπουλης μανεσης για να με σπρωξει,σιγουρα θα τον επαιρνε ασθενοφορο.σιγουρα ομως.

  18. οΚαπατος δεν ειναι κορακι εισπρακτικης Και εχει την αναιδεια και ζηταει και τα ρεστα αντι να κρυβεται Ρε αει στο ………

  19. Ποιο αυγό του φιδιού ρε απατεώνα ;
    Υπάρχουν χειρότερα φίδια από εσάς ;
    Έπρεπε να είναι όλοι φυλακή αλλά έχουν δικαιοσύνη ,δημοσιογράφους και τους πάντες λαδωμένους.
    ΝΔ εγκληματική οργάνωση , πάμε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια να την βγάλουμε εγκληματική οργάνωση !

  20. Κράτα γερά Καπάτο ….θα στον πάμε..μέχρι πάτο !!!
    Όσο για σένα Μάνεση χαφιέ..θα τον πάς..για ρεκτιφιε !! Γλιτσες…γλιτσες που κυκλοφορούν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα 4!!! χρόνια με τον ακατανομαστο μιζαδορο που έχει δολοφονήσει..εχει καταστρέψει.. έχει κατακλεψει.. έχει συκοφάντησει..έχει διαχωρίσει Έλληνες πολίτες για ίδιον όφελος. Καλά ο ένας Καραγκιόζης είναι “αυλικός” του..εσύ φιλάργυρε Κεφαλλονίτη δεν έχεις δεί τίποτα.. κανένα έγκλημα.. καμία συμμορία… τίποτα δεν έχεις δεί ρε χαφιέ..? Μόνο το χρώμα του χρήματος..ε. ?? Ούτε καφέ..ούτε τίποτα μέχρι να μετανοησετε και να ζητησετε γονατιστοί “συγνώμη” απ’ τον Ελληνικό λαό..!! Στις τρύπες σας μπινεδες…

  21. Οι πραγματικοι Ναζί και Φασιστες (και λαμογια!!) ειπαν τους αλλους Ναζί! Μωρε, μπραβο υποκρισία..

  22. Συστημικα Λαμογια

    Κανεις δεν γλυτωνει

  23. Όπου σας βρίσκουμε θα σας γ@μ@με.. προδότες !!!
    Αν δεν πάτε όλοι φυλακή..θα πάρετε το π@υλο απ’ τη χώρα…τρύπια πουληταρια .. ερωτικοί μετανάστες θα γίνεται πουστ@ραδες ψεύτες.. υποκριτές και κλέφτες. Όποιος μπινες στήριξε τη πουστρ@ που καταγ@μησε τη χώρα..θα λάβει ότι του αξίζει..από πουτσ@.. μέχρι εξορία.. ρουφιάνοι.

  24. είναι τα ίδια τομάρια όλοι τους. ΜΕ τις πέτρες ΘΑ τους πάρουμε ΟΛΟΥΣ.

  25. ποια δημοκρατια ρε υποκριτες καπατο και μανεση ο κοσμος βραζει κουφαλες ψευτες παταπονιεστε κιολας μαιμουνια.

  26. Εγώ διαβάζω ότι ο πολίτης έφτυσε κάτω και ο δημοσιογράφος πήγε προς το μέρος του! Εθίχθη ο δημοσιογράφος και δεν εθίχθη ο βουλευτής του κόμματος που φέρνει φωτογραφική διάταξη για τον Ηλία και έχει στις τάξεις του τον Μίχο! Ρε αφήστε τα περί νεοναζί για τον πολίτη και απαντήστε ποιος από το κόμμα της μίζας πήγε να δελεάσει τον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και ο άνθρωπος παραιτήθηκε!

  27. Ο ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΣ ΜΑΝΕΣΓΗΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΟΥ.
    ΟΥΣΤ

  28. ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΠΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ….ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ.

  29. Μπουμπουκακια και ο βολευτης και ο δημοσιογραφος!

  30. “”” Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται.””” 😎😎 μονο στο ελλαδισταν….. η δημοκρατια ειναι ανικητη και **Α Ν Ι Κ Α Ν Η** !!!!!

    1. Να συμπληρώσω ότι ανίκητη είναι μόνο η ηλιθιότητα όσων ψηφίζουν τέτοιους

      1. Όντως ανίκητη είναι ειδικά την Κυριακή πάνω απ’την κάλπη έχουν πιεί οι περισσότεροι το νερό της λησμονιας.

Comments are closed.