«ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΚΑΤΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΠΟ ΙΝΔΟΥΣ, ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ – ΤΑ F-16 Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
NATO-turkey-erdogan

Επιστολή προς το Κογκρέσο έστειλαν τα μέλη του συνασπισμού “Νο Jets fot Turkey” στις ΗΠΑ ζητώντας να ασκηθεί αυστηρός νομοθετικός έλεγχος πριν προχωρήσει οποιαδήποτε διαδικασία πώλησης F-16 στην Τουρκία. Η επιστολή απεστάλη στα προεδρεία των Επιτροπών Εξωτερικών και Διεθνών της Γερουσίας και της Βουλής, τα οποία έχουν την ευθύνη της έγκρισης διεθνών πωλήσεων όπλων.

Εκ μέρους των μελών των ακόλουθων οργανώσεων – Αμερικανοί Φίλοι του Κουρδιστάν, Αρμενική Εθνική Επιτροπή της Αμερικής, Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο Ηγεσίας, Ινδο-αμερικανικό Ίδρυμα, Για την υπεράσπιση των Χριστιανών και Φόρουμ Μέσης Ανατολής – γράφουμε για να σας παροτρύνουμε να ασκήσετε το υψηλότερο επίπεδο εποπτείας του Κογκρέσου για τυχόν πωλήσεις νέων μαχητικών αεροσκαφών F-16 και κιτ εκσυγχρονισμού στη Δημοκρατία της Τουρκίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ο καλος αμερικανος ειναι ο νεκρος αμερικανος

  2. ΝΑΙ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ!ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! KAI ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ F16 .Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

  3. Οι Ινδοί βλέπουν απο πολύ μακριά το τέρας του παν-τουρκισμού, παν-ισλαμισμού που επιδιώκουν οι Τούρκοι.ο Μητσοτάκης όμως τους δίνει Γή και Ύδωρ αφήνοντας τους να αλλωνίζουν τα Ελληνικά νησιά και να ψαρευουν σε Ελληνικά νερα. Ο Τσούνης δεν αντιπροσωπευει καθόλου αισθήματα των Ελληνοαμερικάνων, οταν δηλωνει ότι οι Έλληνες πρέπει να βοηθουν τους λαθρομετανάστες και σε λίγα χρόνια να τους κάνουν ακομα και ηγέτες σαν τον Βενιζέλο, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι οι λευκοί Αμερικάνοι μας δεχτήκαν γιατί είμαστε και εμείς λευκοί και χριστιανοί.

  4. Η κυριαρχία των Εβραίων στα πολιτικοοικονομικά πράγματα του κράτους-επιχείρηση γνωστό ως ΗΠΑ πρέπει να τερματιστεί με δυναμικό τρόπο.

  5. ΠΡΩΤΟΣ στοχος τωνΤΟΥΡΚΩΝ και ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ, η σε εκρεμοτητα ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ. η σε εξελιξη ΚΑΤΟΧΗ της ΚΥΠΡΟΥ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, και ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ για ολους.

  6. εχει ο καιρος γυρισματα. ολα εδω πληρωνονται.

  7. Οι εβραιοαμερικανοι φιλοι του κουλη του την εφορεσαν για καλα !!

  8. Αν οντως τα παρει για μια υπογραφη της σουηδιας αυτο θα σημανει μεγαλη ηττα για τους αμερικλανους και θα εχουμε και συνεχεια εκβιασμων φυσικα.
    Μας εχουν ολοι τους χεσμενους δυστυχως για μας αυτη ειναι η πικρη αληθεια

  9. τα όπλα είναι μεγάλη μπίζνα τι περιμένατε οι Αμερικανοί να μας λυπηθούν? φυσικά και θα τους δώσουν αεροπλάνα όπως θα δώσουν και σε εμάς, όλα μπίζνες είναι…

  10. ΤΡΑΒΕΛΙΑΡΑ ΝΙΝΑ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ!!!!!!
    ΤΑ ΕΦ 16 ΜΩΡΗ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΤΟΤΡΑΒΕΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΩΡΗ ΣΥΦΙΛΙΑΡΑ ΤΡΑΒΕΛΟΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕ ΛΕΩ ΜΩΡΗ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ ΑΛΛΑ ΗΓΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!!! ΕΡΧΕΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΤΡΑΒΕΛΟΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ!!!!!!!!! ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΤΡΑΒΕΛΙΑΡΑ????? ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ 15 000 000 ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΚΑΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!! ΘΑ ΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΩΡΗ ΤΡΑΒΕΛΟΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑ ΜΩΡΗ ΤΟ ΑΝΑΚΟΛΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΓΡΗΓΟΡΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!!!!!!!

  11. Ας ζητήσει η Ελλάδα απο Γαλλία πυρηνικά. Και να τα χρησιμοποιήσει αν χειαστεί. Αυτό ειναι αποτροπή. Πυρηνικά, Χημικά και Βιολογικά όπλα.

  12. Στον Αρχιδοπροδοτη Ελληνοαμερικανικο ΑΡΧΙΔΙ ΤΣΟΥΝΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ !!!!! Παντου ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !!!!!!! ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ !!! Οταν οι ΤΟΥΡΚΟΙ μας επιτεθουν με τα F16 , ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ;;;;;; ΝΑΙ ΣΙΓΑ ……

Comments are closed.