Κεραμέως: Παράταση στην υποβολή μηχανογραφικών – Στις 23 Ιουλίου η ρύθμιση για κατάργηση ασύλου

Κοινοποίηση:
kerameos_mhtsotakhs

Την παράταση στην υποβολή μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2019, ανακοίνωσε η νέα υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Σειρά ζητημάτων συζήτησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπ. Παιδείας.

Μεταξύ άλλων, η κ. Κεραμέως δήλωσε ότι θα δοθεί στην υποβολή μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2019 που κανονικά θα έληγε σύντομα. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει η ίδρυση Νομικής Σχολής στην Πάτρα που δρομολογούσε η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου.

Για την κατάργηση του ασύλου, είπε ότι η σχετική ρύθμιση θα έρθει με το πρώτο νομοσχέδιο που θα καταθέσει η νέα κυβέρνηση, στις 23 Ιουλίου.

Σε δηλώσεις μπροστά σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη, η Νίκη Κεραμέως είπε ότι «είναι πολύ μεγάλη τιμή που ο πρωθυπουργός είναι μαζί μας στο υπ. Παιδείας».

Πρόσθεσε ότι είναι η πρώτη επίσκεψη του νέου πρωθυπουργού σε υπουργείο, γεγονός που όπως είπε «συμβολίζει τη μεγάλη σημασία και βαρύτητα που δίνει η κυβέρνηση στα θέματα παιδείας».

«Κάναμε μια διεξοδική συζήτηση για θέματα εκπαίδευσης και αποφασίστηκαν κάποιες άμεσες ενέργειες», συμπλήρωσε η κ. Κεραμέως προχωρώντας στην παρουσίαση ορισμένων τέτοιων πρωτοβουλιών.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: