Κεραμέως: Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη

Κοινοποίηση:
kerameos

Η Νίκη Κεραμέως με ανάρτηση της στο twitter, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος», αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως, για τη 15χρονη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ανοιξανε τις εκδρομες για να δουλεουν τα γραφεια και πανε απο τη ν Αθηνα στα Τρικαλα τη Τριτη Γυμνασιου νa ζει μονη της 3ημερο se jenodoxeio και να ξενυχταει σε μπαρ!
    Η εκπαιδευση των Αριστων!

    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

  2. Να δώσετε εξηγήσεις ρε άθλιοι της εκπαίδευσης στην Ελλάδα από υπουργό μέχρι και άχρηστους καθηγητές τι δουλειά είχε το Σχολείο και οι μαθητές να βρίσκονται 1.00 τη νύχτα στο μπαρ. Ειναι φυσιολογικό ένα σχολείο με 15χρονους να επισκέπτεται μπαρ τις πρώτες πρωινές ώρες σε σχολική εκδρομή? Εκπαιδεύετε τα παιδιά να κάνουν καρριέρα σαν μπαρ γουμαν και μπράβοι της νύχτας???

  3. Ευθύνες υπάρχουν για το ότι ανήλικα τριγυρνάνε στα νυχτομάγαζα και για το τι καταναλώνουν;
    Που να μπει μια τάξη όταν κάποιοι τα οικονομάνε;

Comments are closed.