«Καυτή» τραγουδίστρια χώρισε τον Ντούσαν Βλάχοβιτς επειδή ήταν… ανώριμος [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
sandra-afrika-dusan-vlahovic

Εκείνος είναι το αστέρι της Εθνικής Σερβίας και της Γιουβέντιους και εκείνη ένα από τα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής στην ίδια χώρα. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς και η Σάντρα Άφρικα όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ στην Σερβία είχαν κρυφή σχέση για κάποιους μήνες και εκείνη αποφάσισε να τον χωρίσει αφού όπως είπε στο στενό της περιβάλλον ήταν ανώριμος.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που έκανε τεράστιο… μπαμ με την μεταγραφή του στη Γιουβέντους αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια μέσα στο γήπεδο απασχολεί τα ΜΜΕ για τις σχέσεις του ενώ κατά την διάρκεια του Μουντιάλ του Κατάρ κυκλοφόρησαν φήμες για ερωτική επαφή με γυναίκα συμπαίκτη του.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν η 35χρονη Σάντρα Άφρικα ο 23χρονος Ντούσαν την πολιορκούσε για καιρό και δέχτηκε να είναι μαζί του για κάποιους μήνες. Η απόσταση αλλά και η ανωριμότητα του ποδοσφαιριστή την ανάγκασαν να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

Όπως γράφουν τα ΜΜΕ στη Σερβία οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων σε ιδιωτικό πάρτι και εκείνος ζήτησε το τηλεφωνό της. Τότε εκείνος άρχισε να πηγαίνει συχνά στα μαγαζιά που τραγουδούσε και ζητούσε τραγούδια.

Ζήτησε και πήρε το τηλέφωνό της και άρχισαν να βγαίνουν στην Σερβία και στην Ιταλία. Πολλές ήταν οι κοινές τους εμφανίσεις σε εστιατόριο στο Βελιγράδι που είναι κοντά στο διαμέρισμα της ροκ τραγουδίστριας.

Η σχέση τους κράτησε για μήνες αλλά μετά από καιρό η Σάντρα κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει μαζί του αφού ήταν ανώριμος. Στην Σερβία γράφουν ότι την απάτησε ενώ η ίδια σε ερώτηση εάν είναι σε κακή κατάσταση ο παίκτης εξαιτίας του χωρισμού απάντησε: «Ρωτήστε τον ίδιο».

Επίσης αποκάλυψε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι τσιγκούνηδες και θέλουν να διασκεδάζουν τσάμπα.

Απολαύστε το… κορμί που χάνει ο διάσημος ποδοσφαιριστής

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ακριβά και πολύ τσουχτερά προϊόντα αλλά σε πάνε πολύ ψηλά αρκεί να πάρεις δύο τρία elogisforte.Ειναι το παλιό το Νetra που μου το εφκιανε πέτρα

Comments are closed.