“Καυτή” έμπνευση! Ουκρανή έβγαλε το εσώρουχό της και το έκανε μάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
foto-ykraini

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε εταιρεία ταχυμεταφορών

Δεν πίστευαν στα μάτια τους εργαζόμενοι και πελάτες σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ουκρανία όταν είδαν μια γυναίκα – αφού της έκαναν παρατήρηση επειδή δεν φορούσε μάσκα – να βγάλει το εσώρουχό της και να βάλει στο πρόσωπό της.

Κατά πληροφορίες η αγνώστων στοιχείων γυναίκα πήγε στην εταιρεία προκειμένου να παραλάβει ένα δέμα.

Αντίθετα, όμως, με τις οδηγίες για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, η πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε ακάλυπτη.

Ένας εργαζόμενος την πλησίασε, τότε, και την παρακάλεσε να φορέσει μάσκα χωρίς να περιμένει ό,τι ακολούθησε καθώς η πελάτισσα κατέβασε το τζιν της, έβγαλε το εσώρουχο και το προσάρμοσε στο πρόσωπό της.

Αν και το βίντεο δεν δείχνει την κατάληξη της ιστορίας, ουκρανικά μέσα αναφέρουν ότι η γυναίκα παρέλαβε τελικά το δέμα της.

Το επεισόδιο επιβεβαίωσε η εταιρεία ταχυμεταφορών προσθέτοντας, μάλιστα, ότι στην γυναίκα προσφέρθηκε δωρεάν μια κανονική μάσκα την οποία εκείνη αρνήθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν μαθαμε τελικα ηταν καθαρο η ηταν χεσ@@νο το βρακι.!!!

  2. Οι Ουκρανιδες ειναι οπως οι Ρουμανες. Πρωτα κερνανε πιπ@ μετα σου συστηνονται.

  3. Μια 45άχρονη βάζει αγγελία που λέει: «Ζητείται γαμπρός, που να μην με δέρνει, να μην με εγκαταλείψει ποτέ και να με ικανοποιεί σεξουαλικά.» Ύστερα από 5 χρόνια, ανοίγει την πόρτα η πενηντάχρονη και αντικρίζει έναν ανάπηρο με κομμένα χέρια και πόδια και της λέει: – Γεια σας!, διάβασα την αγγελία που είχατε βάλει! κοιτάξτε! 1ον, δεν μπορώ να σας δείρω, γιατί δεν έχω χέρια και 2ον, δεν μπορώ να σας εγκαταλείψω, γιατί δεν έχω πόδια! – Ναι, αλλά εγώ ζήτησα να με ικανοποιείτε και σεξουαλικά, του απαντά η 50άχρονη. -Το ξέρω!, με τι νομίζετε ότι σας χτύπησα την πόρτα;

Comments are closed.