Καυγάς με Νίκο Ευαγγελάτο: “Πάγωσε” με την ατάκα On air – “Έχετε κάνει εμβόλιο με… νερό” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
200930155555-nikos-evaggelatos

Για τον εμβολιασμό των υγειονομικών και τις αντιδράσεις που υπάρχουν από αρκετούς μίλησαν στο LIVE NEWS ο συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος και η φαρμακοποιός του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» Ειρήνη Μουμούρη.

Μεταξύ άλλων στη συζήτηση ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι ο εμβολιασμός είναι πολύ σημαντικός. Από τη μεριά της, η Ειρήνη Μουμούρη, φαρμακοποιός στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, επέμεινε ότι τα εμβολιαστικά σκευάσματα δεν έχουν σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες χρήσης

Η κ. Μουμούρη τόνισε ότι το σκεύασμα της Pfizer δεν έχει πάρει έγκριση. «Έχει πάρει γνωμοδότηση, όχι αδειοδότηση». Επίσης μίλησε για εμβόλια placebo.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. καλα κανετε και βαλατε το βιντεο αλλα εγω δεν θελω να ακουω ουτε την φωνη του κουραδατου

  2. μη σωσετε κερατάδες να εμβολιαστήτε….αμαν πια με τον καθε ΒΛΑΚΑ……

    1. Τι λες ρε προβατο.
      Ξαναγραψε αν προλαβεις τι επιπτώσεις έχει πάθει η υγεία σου.
      ΒΛΑΚΑ

  3. κοπελα μου επεσες σε μελη της συμμοριας τι πας σε αυτον τον παπαροβαγγελατο αυτος ειναι το μιασμα της tv

  4. Οί δύο διεφθαρμένοι καί δωροδοκημένοι ό Κοπροβέλος καί ό αρχιπαπαγάλος τού γουρλομάτη ό Σιόρ Ευαγγελάτος έπεσαν σάν ανθρωποφάγοι στήν άριστα πληροφορημένη φαρμακαποιό κυρία Μουμούρη.
    Η FDA-FOOD AND DRUG ADMINISTRATION ή αρχή πού έδωσε τήν αδεια γιά τό εμβόλιο τής Pfizer,πρόκειται νά δημοσιεύσει τά πλήρη πιστοποιητικά γιά τήν άδεια κυκλοφορίας τού εμβολίου στίς αρχές τού 2076.
    Γιάννης Λάκων

  5. Ο Ευαγγελάτος έκανε εμβόλιο με την δραστική ουσία πουστορουφιανοκαριολένη της εταιρίας Μέγκαφαρμ του γνωστού χοντροδιακινητή πρέζας για αυτό του φαίνονται περίεργα όλα αυτά!

  6. Πολύ σωστή η φαρμακοποιός!!!Κανονικά μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού, θα έπρεπε να κάνει ο κάθε εμβολιασμένος μέτρηση αντισωμάτων,ώστε να γνωρίζει, αν είναι πραγματικά προστατευμένος!!

Comments are closed.