Κατρακύλα της κυβέρνησης στην πρώτη δημοσκόπηση για τις Ευρωεκλογές – Ποιο κόμμα είναι το τελευταίο;

Κοινοποίηση:
Ορκωμοσία ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη των νέων υπουργών και υφυπουργών της Κυβέρνησης, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δεν φαίνεται να μπαίνει καλά το νέο έτος για την κυβέρνηση, καθώς η πρώτη δημοσκόπηση που αφορά στις ευρωεκλογές αποτυπώνει την κατρακύλα των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας, με τους πολίτες να έχουν αρχίσει να δείχνουν την δυσφορία τους για τους χειρισμούς και της αποφάσεις της «κυβέρνησης των αρίστων».

Η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Alpha στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές επί των εγκύρων, εμφανίζεται τη Νέα Δημοκρατία στο 30,3%. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ με 12,2% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 11,8%.

Το ΚΚΕ που καταγράφει 9,7% και ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 5,9%, ενώ η Νίκη βρίσκεται στο 2,8% όπως και η Πλεύση Ελευθερίας, με τους Σπαρτιάτες στο 2,7%. Μεγάλη επιτυχία για τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ να είναι το τελευταίο κόμμα! Καταρρέει καθημερινά η δυναμική τους…

Καθόλου ελπιδοφόρα τα αποτελέσματα για τη Νέα Αριστερά που καταγράφει ποσοστό μόλις 2,3%, ενώ το ΜέΡΑ25 2,1%.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης είναι κόλαφος για το νομοσχέδιο, προσωπικό στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δεν είναι άλλο από τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Οι ερωτηθέντες απάντησαν σε ποσοστό 49% ότι διαφωνούν με τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης και το 35% πως συμφωνεί, ενώ το 16% δηλώνει «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ».

Τα αντίστοιχα ποσοστά στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας εκτοξεύονται, με το 58% να διαφωνεί με το νομοσχέδιο και μόλις το 28% να συμφωνεί και ένα 14% να δηλώνει «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η φυση αναγνωριζει σε ολους τους ζωντανους οργανισμους δυο φυλα , αρσενικο και θυλικο , τα αλλα ειναι αρρωστημενες καταστασεις!! Λειτουργοντας οι αντιχριστοι παραβλεποντας αυτη την αληθεια , πανε να παρουσιασουν την ανωμαλια σαν κατι το φυσιολογικο!! Μιλουν για ισοτητα και δικαιωματα!! Ποια ισοτητα και ποια δικαιωματα ρε εκφυλοι;;;;;Το να υοθετησουν ενα μωρο, που δεν καταλαβαινει , οτι θα εχει δυο μπαμπαδες η δυο μαμαδες , αυτα ειναι τα δικαιωατα;;;; Εχουν λυσαξει τα παλιοκαναλα με το θεμα αυτο καθε μερα!!! Εχουν λυθει ολα τα προβληματα του λαου και τι εμεινε;;;; Το νομοσχεδιο της ανωμαλιας!!!! Στον αγυριστο εχθροι της φυσεως!!!

  2. Ποια κατρακύλα; Όταν είσαι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις με τέτοια διαφορά απ’το δεύτερο στην κάλπη σπεύδουν τα πρόβατα,οι βολεμενοι και οι ηλίθιοι και σε βγάζουν άνετα νικητή με επιπλέον μονάδες.

  3. δωσε πονο.!! 4.5 εκτ, οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ να εχουμε γραμμή καμία ψηφίο σε κομματα σιτιζομενων στο Καφέ των Βαυαρών να στηρίξουμε ότι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ερχεται, (να γίνει της Γερμανίας), ώστε να σπάσει το απόστημα / σαπίλα στο Φέουδο κ λ χανειο ώστε να ξαναγίνουμε κράτος σοβαρο με Θεσμούς, Συνταγμα κ` Δικαιοσυνη!

  4. Από το 41% στο 30,3% εναι μεγάλη πτώση, αν υπολογιστεί ότι είναι μερικοί μήνες μετά τις Εθνικές Εκλογές.
    Η φθορά θα είναι ακόμα χειρότερη, αν πιάσουν τα πολλά κρύα.
    Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές, που οι Πολίτες ψηφίζουν πολύ πιο χαλαρά, η Τούρτα θα έρθει boomerang κατευθείαν στα μούτρα της ΝΔούλας του Μητσοτάκη, αλλά και κατά του Ανδρουλάκη του ΠΑΣΟΚ στην μετά Καϊλή εποχή.
    We’ll see what happens, όπως λέει κι ένας πραγματικός ηγέτης.

  5. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ SINGULAR LOGIK ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ……………….

Comments are closed.