Κατερίνα Τσάβαλου: “Δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να δώσεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει συμφωνία;”

Κοινοποίηση:
katerina-tsavalou

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για την κόρη της, τις παρένθετες μητέρες, την εγκυμοσύνη και άλλα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

Αρχικά, ανέφερε: «Απολαμβάνω χρόνο με την κόρη μου και ήρθε να με δει και στο θέατρο. Στους “Κουραμπιέδες με χιόνι” ακόμα δεν θέλω να τη δει, γιατί ο ρόλος μου είναι λίγο πιο σκοτεινός. Πιστεύω πρώτα στην οικογένεια και το μοίρασμα και μετά ότι θέλω να κάνω ένα παιδί και ό, τι γίνει. Τώρα για την επιλογή κάποιας να κάνει μόνη της παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της δεν μπορώ να το ξέρω, δεν θα έμπαινα ποτέ σε κάτι τέτοιο».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΥΝΑΤΟ ΜΩΡΟ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΑΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ HARDCORE ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.

  2. Καλά αυτήν θα την φάει το μαύρο σκοτάδι. Αφού δεν παπαγαλίζει την προπαγάνδα των λοάτκι και υπερασπίζεται την μητρότητα την έχουν ήδη στην μαύρη λίστα. Και ας λέει τα αυτονόητα ότι μια γυναίκα που έχει γίνει μάνα και έχει ζήσει το θαύμα να φέρνει στον κόσμο μια καινούργια ζωή δεν μπορεί να λέει ναι στις παρένθετες μητέρες που στην ουσία είναι μηχανάκια που θα τους ρίχνουν οι @ούστηδες φράγκα και θα γεννοβολάνε παιδιά για να τα παίρνουν μετά οι ανώμαλοι και να παριστάνουν τις μαμάδες.

Comments are closed.