Κατερίνα Στικούδη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της – «Θα φοράω ό,τι θέλω στο J2US και παντού»

Κοινοποίηση:
kateirnastikoydi

Η Κατερίνα Στικούδη πριν ένα μήνα περίπου γέννησε το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η γνωστή τραγουδίστρια -αν και γέννησε πρόσφατα- έχει επιστρέψει σε κάποια από τα επαγγελματικά της καθήκοντα και ένα από αυτά είναι το J2US. Στις τελευταίες εμφανίσεις της στο μουσικό πρόγραμμα, η Κατερίνα Στικούδη έχει δεχτεί πληθώρα αρνητικών σχολίων, τόσο για τα κιλά της όσο και για τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οταν σ’αυτα τα ντεμεκ κοινωνικα δικτυα του κwλου βγαινουν ολα τα σουργελα και κατοπιν τα υπολοιπα γιδια δηλαδη εσεις κανετε και like ,,,,,,αει στο διαολο ρε βλακες

  2. Έχει μια κ@λ@ρα κάτσε καλά για πολλά πισοκ@λητα

  3. Φόρα ό, τι θέλεις, αρκεί να μη βγαίνεις στις οθόνες μας να μας το τρίβεις στα μούτρα. Να μας το τρίψει καμιά μικρούλα (όπως μας το έτριβες εσύ όταν ήσουν μικρή και φρέσκια και καλά έκανες) να πώ εντάξει χίλιες φορές. Αλλά εσύ σε αυτήν την ηλικία;;; Δεν είσαι bimbo πια! Παρ’το απόφαση!

  4. Αυτη θα φοραει αυτα που θελει ( ετσι λεει εστω ) …αλλα και οι αλλοι θα λενε αυτα που θελουν… , δε θα κανει μονο αυτη οτι θελει… . 1ον. Η γυναικα αυτη εχει χοντρα χερια χοντρα ποδια πεσμενα βυζια κλπ , το θεμα δεν ειναι αυτο τοσο , το θεμα ειναι οτι την πλασαρουν ως γκομεναρα ενω δεν εχει ουτε καλο σωμα . 2ον. Να πουμε ( παλι ) οτι οι χοντρες ( γενικα ) ηταν προτυπο το μεσαιωνα . Και να πουμε οτι αμα δεις γενικα τι γινεται… το συστημα θελει τη γυναικα χοντρη και να ζει στον κοσμο της , δεν ειναι καμια επιτυχια αυτο που συμβαινει τα τελευταια χρονια ( με τα χοντρα μοντελα κλπ )… .

Comments are closed.