Κατερίνα Σακελλαροπούλου: “Χρέος μας, να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των ηρωικών προγόνων μας”

Κοινοποίηση:
5844229

Μήνυμα σύμπνοιας και ομοψυχίας για να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των ηρωικών προγόνων μας, αναλογιζόμενοι την ευθύνη μας απέναντι στην Ιστορία, έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τη δήλωσή της μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής Παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα κατά την δήλωσή της η κυρία Σακελλαροπούλου ανέφερε: «Η 25η Μαρτίου 1821 αποτελεί ορόσημο για τον Ελληνισμό.

Ιστορική αφετηρία ενός δύσκολου και μακροχρόνιου αγώνα για ελευθερία και ανεξαρτησία, μετά από τετρακόσια χρόνια τουρκικού ζυγού, ημέρα εθνικής αναγέννησης και ανάτασης.

Με τη σημερινή, λαμπρή παρέλαση τιμάμε τη μνήμη των ηρωικών προγόνων μας και αναλογιζόμαστε την ευθύνη μας απέναντι στην ιστορία.

Χρέος μας, με σύμπνοια και ομοψυχία, να φανούμε αντάξιοι των θυσιών τους.Χρόνια πολλά!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Είδα τη Κάθριν σήμερα τη κντισσα και μου βγήκε όλο το εθικοπατριωτικο σθένος. Ήθελα να ξεκινήσω εκστρατεία μόνος μου και να τους φτασω στη κ. μηλια
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ χωρίς ειρωνεία φυσικά ρο τελευταίο.

  2. Κανείς δεν θυσιάζεται για κανένα. Η θυσία είναι ατομική, όπως και η σωτηρία. Η μόνη πανθρώπινη θυσία είναι του Κυρίου Ιησού Χριστού στον σταυρό του μαρτυρίου. Και οι αγωνιστές της ελληνικής επανάστασης δίνοντας τις ζωές τους για την απελευθέρωση του έθνους έσωσαν τις ψυχές τους που τώρα βρίσκονται στον ουρανό.

  3. ΨΟΦΑ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΙΝΙ ΔΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΑΣ

  4. Κάθονται σούζα τα όρνεα μπροστά στην αντίχριστη πουτάνα!

    1. KΡΗΜΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΘΡΑΝΙΟΥ ΟΙ ΑΚΑΠΝΟΙ…….

  5. Εσύ μωρή πατσαβούρα τί θυσίες έχεις κάνει για τον ελληνικό λαό για να παίρνεις τρικόσια χιλιάρικα; Για τον Θεό τί έχεις θυσιάσει; Έδωσες την πουτανοψυχή σου στον Σατανά βρωμοσκύλα.

  6. Εσείς με βεβαιότητα και όλα τα κατακάθια του λεγόμενου Δημοκρατικού τόξου είσαστε η Ντροπή της Ελλάδας γιατί την ξεπουλάτε καθημερινά. Είσαστε υποκριτές να κάνετε τέτοιες δηλώσεις σε μία χώρα υπόδουλοι, όπου οι πολίτες είναι πένητες και οι πολιτικοί κλέφτες..

Comments are closed.