Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση που έδωσε σε σχόλιο για το στήθος της – «Εσύ το πλήρωσες;»

Κοινοποίηση:
δσ

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα για τη νέα τηλεοπτική χρονιά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο αλλά και σε άλλους προορισμούς.

Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στις τελευταίες της αναρτήσεις ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, μια follower της έγραψε: «Το στήθος είναι όλο ξένο. Κραυγάζει!!», με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Εσύ το πλήρωσες; Όχι… εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει… πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από Γυναίκα».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει το αρνητικό σχόλιο απαντώντας: «Γυναίκες που σέβονται η μία την άλλη #not».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Χαζοι ανθροποι που καιγοντε για τα βυζια της καινουργιου

  2. Εμετός μου έρχεται με όλες αυτές. Άκου σεξιστικό σχόλιο. Να μην μπορείς να μιλήσεις η να πεις την γνώμη σου. Είναι όλο ψεύτικο ναι καλα της είπε. Κρατά την ψευτιά σου για τον εαυτό σου. Άμα θες να μας τα πετάς στην μούρη θα έχει και τέτοια. Αφού είναι ψεύτικο πως να το κάνουμε. Άλλοι δεν έχουν να φάνε και όλες αυτές οι ψωνισμένες μας δείχνουν που χαλάνε τα λεφτά τους. Σταρχιδια μας μαντάμ. Άντε να δείξεις τώρα ποσο ψεύτικη είσαι στο νησί της ανωμαλίας παρέα με τους ανώμαλους, αληθινούς σεξιστες.
    Αν έκανες μια επέμβαση οπουδήποτε αλλου ισως να μην ασχολιόταν κανεις. Έβαλες στήθος για να φαίνεσαι σαν τσόντα, πιο καβλα από τις άλλες και να μας τα πετάς στην μούρη με κάθε ευκαιρία. Ποιος είναι ο πραγματικός σεξιστής της υπόθεσης;;;

Comments are closed.