Καταστρέφουν τη Δυτική Μακεδονία για να κερδίσουν γερμανικές εταιρείες!

Κοινοποίηση:
mitsotakis-zaxarea-top

Πρωτοφανής κυνισμός από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρόσφατη συνέντευξή του στην Bild. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε επί λέξει: «Με ρωτήσατε πού θα διοχετευτούν τα χρήματα. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι κλείνουμε όλα τα ανθρακωρυχεία μας στη βόρεια Ελλάδα, νωρίτερα από τη Γερμανία.


Συνεπώς, μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για τη στήριξη της πράσινης μετάβασης σε μια ολόκληρη περιφέρεια της Ελλάδας, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον άνθρακα και θα πρέπει πλέον οι κάτοικοί της να βρουν κάτι άλλο να κάνουν. Και, βεβαίως, θα επωφεληθούν και γερμανικές εταιρείες.»!!

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Την διαβεβαίωση στους Γερμανούς ότι θα βγάλουν λεφτά εις βάρος των Ελλήνων; Την απόλυτη αδιαφορία για τους Μακεδόνες; Την στυγνή αντιμετώπιση των πολιτών που του έδωσαν αυτοδυναμία στις εκλογές, υποτίθεται για να υπηρετήσει τα συμφέροντα τους;

Ουσιαστικά, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θα υπάρξουν πράσινες επενδύσεις που θα τις υλοποιήσουν Γερμανικές εταιρείες που θα επωθεληθούν βεβαίως, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής να ψάξουν να βρούν δουλειά να κάνουν για να μην πεινάσουν.

Και φυσικά τα λεφτά- «ψίχουλα» που προβλέπονται για το Πράσινο ταμείο για τη Δυτική Μακεδονία θα δοθούν όλα για αγορά ΑΠΕ από τη Γερμανία και την τοποθέτηση τους από Γερμανικά συνεργεία.
Στο τόπο μας δεν θα μείνει τίποτα. Μπράβο Κυριάκο Μητσοτάκη και Κωστή Χατζηδάκη!
Εξασφαλίσατε τη Γερμανία, χαντακώσατε τη Δυτική Μακεδονία!

 

Πηγή: Newsbreak.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στα μπουντρούμια όπως βάλατε τον Πάσσαρη
    Ή στο πιο σκοτεινό κελί είναι η θέση σας που δεν υπάρχει γυρισμού μετά
    Συστημικά Μιάσματα βρώμικες εκείνες Σκατόφατσες

  2. ΚΎΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΔΏΣΕ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΠΌΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΊ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΈΣ

  3. Αν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά κάποιοι απ τους προδότες πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών, απλά θα επιταχυνθεί ο αφανισμός μας.

  4. Ο γουρλομάτης εκτελει απλώς διαταγές στό γερμανικό προτεκτοράτο (Κράτος εξαρτώμενο από τήν Γερμανία)
    Οτι είναι καλό για τή Γερμανία είναι καλό καί γιά τήν Ελλάδα.Κανόνας καλής συμπεριφοράς γιά έλληνες πολιτικούς
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.