Καταρρέει η κυβέρνηση και έχει νεύρα! Πορτοσάλτε: «Δεν μας παρατάς πρωί-πρωί»

Κοινοποίηση:
ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε η εβδομάδα στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ με τον Άρη Πορτοσάλτε να «εκρήγνυται».

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας (20/6) στο στούντιο βρίσκονταν οι Άρης Πορτοσάλτε, ο Φοίβος Κλαυδιανός και η Χριστίνα Κοράη.

Η κουβέντα ξεκίνησε για τα δημοσιεύματα σχετικά με την επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ που γράφεται πως θα δώσει η κυβέρνηση και κάπου εκεί ξεκίνησε η «μάχη» ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους.

Η κατάσταση στη συνέχεια ξέφυγε όταν σχολιάστηκαν τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών.

«Τι είσαι, εισαγγελέας. Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί. Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή», έλεγε ο Πορτοσάλτε, διακόπτοντας τον συνάδελφό του, ενώ αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΚΝΟΥΔΟΥμπατριωτες γερα, για τον Πατελη και τον ανδρα του ρε γαμωτο…

  2. Πρωτοσάλτε καραρχήν πόσα πήρατε από τη λίστα πέτσα και από τις φαρμακευτικές για το μπόλι; Πρωτοσάλτε με τους συριζαίους ψηφίζατε τα μνημόνια οι γαλάζιοι συριζαίοι, με τους συριζαίους είσαστε τώρα υπέρ των πρεσπών, με τους συριζαίους είστε υπέρ των εμβολίων που πεθαίνουν παιδιά από τις παρενέργειες. Ό,τι και να κάνετε γαλάζιοι συριζαίοι, εμάς τους δεξιούς μας χάσατε. Τραβάτε για ψήφους στη λοατκι κοινότητα που στείλατε και τους υπουργούς σας στην παρέλαση των γκέι! Αλλά στη γιορτή του πατέρα δεν στείλατε κανέναν. Ούτε για τον πιλότο που σαν χθες έπεσε για την πατρίδα στο Αιγαίο στείλατε κάποιον υπουργό! Έρχονται εκλογές φιλοσκοπιανοί γαλάζιοι συριζαίοι και θα φύγετε σαν τον φιλοσκοπιανό τσίπρα.

  3. Έτσι είναι οι φασιστες αν δεν περάσει το δικό τους φεύγουν. Τον πουλο μουνοπανο.

  4. Δεμένος στο σύνταγμα να περνάνε όλοι και να τον χτυπάνε το κωλόπαιδο τον παπΑρη.
    Και πουλμαν από επαρχία(για να του ρίξουμε καμία και εμείς οι εκτός Αθηνών)

  5. Ε όχι και καταρρέει. 10 μονάδες μπροστά. Αφού δεν υπάρχει εναλλακτική.

Comments are closed.