Καταρρέει η ΝΔ στην Αργολίδα: 100 νοματαίοι στη συγκέντρωση του Κούλη στο Άργος

Κοινοποίηση:
Argolida-Planet

Ο κόσμος γύρισε την πλάτη και του έστειλε μήνυμα:

«Άλλαξε πορεία γιατί δεν το πας καλά!»

Έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια στη Νέα Δημοκρατία για την αποτυχημένη συγκέντρωση της Πέμπτης 23 Μαΐου στο Άργος. Τι κι αν προηγήθηκε ολόκληρη κινητοποίηση από στελέχη της γαλάζιας παράταξης στο νομό, τι κι αν δημοσίευσαν όλα τα ΜΜΕ την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Άργος… Και πάλι τζίφος!

100 νοματαίοι μαζεύτηκαν στη συγκέντρωση, άντε 130 το πολύ και μάλιστα στη συντριπτική πλειοψηφία τους κυβερνητικά στελέχη που συνόδευαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σωματοφύλακες, εκλεγμένοι και υπάλληλοι της νυν δημοτικής αρχής, διάφοροι άλλοι αυτοδιοικητικοί και γνωστοί χειροκροτητές (ή παλαμάκηδες αν το προτιμάτε). Γιατί από απλό κόσμο δεν είδαμε και κάτι ιδιαίτερο, ούτε 50 απλοί πολίτες δεν πήγαν.

Βέβαια, όπως είχε κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία, κάτι τέτοιο το φοβόταν ο Κυριάκος και το επιτελείο του, γι’ αυτό και αποφάσισαν να γίνει σε στενό χώρο της πλατείας, μπροστά από το ουζερί του Γιαννάτου, ώστε και λίγοι να ήταν, να φαίνονταν πολλοί!
Γι’ αυτό και δεν έδειξαν σε κανένα πλάνο πανοραμική εικόνα από την ομιλία, παρά μόνο κοντινά στον Κυριάκο, το πολύ 5 μέτρα γύρω από αυτόν!

Μάλιστα, η ομιλία ξεκίνησε τουλάχιστον ένα 45λεπτο αργότερα, από την ώρα που είχαν ανακοινώσει, γιατί εκείνη τη στιγμή με το ζόρι μέτραγες 50 άτομα. Με λίγα λόγια και χωρίς καμία υπερβολή, ήταν η μικρότερη συγκέντρωση που έχει κάνει η ΝΔ στο νομό από την ίδρυσή της και μάλιστα παρουσία του ίδιου του πρωθυπουργού!
Πάντως ήταν αστείο να παρατηρείς τους και καλά «επισήμους» με τα σακάκια να περιμένουν καρτερικά (ιδρωμένοι με ντάλα ήλιο) τον Κυριάκο έξω από το παλιό δημαρχείο για κανά μισάωρο, μόνο και μόνο για να τους δει και να φωτογραφηθούν μαζί του!

Αστείο ήταν επίσης, ότι η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών, τις παραμονές της επίσκεψης, καθάρισε, επιτέλους, μετά από κάτι μήνες την κεντρική πλατεία της πόλης (ήταν μέσα στη μπίχλα) για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό.
Πολλοί μάλιστα ευχήθηκαν να έρχεται πιο συχνά κάποιος επίσημος για να παραμείνει καθαρή, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι θα ξανασυμβεί όταν έρθει ο Στέφανος Κασσελάκης, στον οποίο ο Δήμαρχος Μαλτέζος θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα (του δημαρχείου).
Ο Ιωάννης θέλει να έχει καλές σχέσεις με του Συριζαίους, άλλωστε πολλοί από αυτούς τον ψήφισαν την β΄ Κυριακή για να εκλεγεί… ή για την ακρίβεια για να πέσει ο Καμπόσος.

Αστείο ήταν και το δώρο που έκανε ο Δήμαρχος της πόλης στον Κυριάκο. Μια καδραρισμένη φωτογραφία που απεικονίζονται οι δυο τους… Τέτοια δώρα δεν κάνουν ούτε τα ερωτευμένα ζευγάρια στην επέτειό τους!
Και αφού λέμε αστεία, μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και την επίσκεψη του μετανοημένου τσεκουροφόρου Μάκη Βορίδη την ίδια μέρα στο Ναύπλιο. Εκεί δεν μαζεύτηκαν ούτε 30!
Πραγματικά, έχουμε απορία να δούμε τα ποσοστά της ΝΔ στο νομό. Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και όλα δείχνουν… Βατερλώ!

Πηγή: Argolida Planet

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. οταν αποφασισει να ασχοληθει με την καθημερινοτητα του ΕΛΛΗΝΑ φορολογουμενου

    οταν περιορισει την μισθαρα του στα 600 ευρω μηνιαιως

    οταν ψαξει και βρει φετα στα 7 ευρω .,.,

    τοτε θα μαθει πως ζει ο μεσος ΕΛΛΗΝΑΣ και αν ενδιαφερεται πραγματικα για αυτον θα τα αλλαξει ΟΛΑ

    μεχρι τοτε …..το χαστουκι που θα φαει σε 2 εβδομαδες θα ακουστει μεχρι τα κοπροσκυλα ευρωπαικα αφεντικα του

  2. 41% και εκεί κάτω έδωσαν στις εκλογές τώρα κελαηδάτε πρώτος θα βγει πάλι και με διαφορά γιατί θα σας πω το γιατί και δεν είναι άλω από το ότι εληνας πλέων και κοπριά είναι ένα και το αυτό καλά κάνει ο κουλης και ο κάθε κουλης και μας γλεντάει.

  3. Ανεμελος κουλης ψαχνει να βρει ψηφους

  4. Δηλαδή δε πήγε ούτε κι ο βαγγέλης μπαρμπάκος που χάρη στο κόμμα κονόμησε κι απ’το δήμο καλλιθέας κι έβαλε και τις κόρες του παράνομα στη σιβιτανίδειο; Και που έλεγε πως θέλει να είναι υποψήφιος της νδ στην αργολίδα;

  5. Οι 50 είναι μπράβοι και οι υπόλοιποι βουλευτές και συγγενείς τους…

Comments are closed.