Καταργείται αναδρομικά ο ΦΠΑ στην οικοδομή σε βάθος 13 ετών

Κοινοποίηση:
akinita-spitia-768x527

Μία πρωτοβουλία-έκπληξη με στόχο την αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων θ’ ανακοινώσει στην αποψινή του ομιλία στο συνέδριο του Economist ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, θ’ ανακοινώσει την αναστολή για τρία χρόνια του ΦΠΑ σε όλες τις οικοδομικές άδειες, όπως είχε πει και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, αλλά το μέτρο θα έχει αναδρομική ισχύ για όλες τις άδειες που εκδόθηκαν από 1.1.2006.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η κίνηση αυτή θα οδηγήσει άμεσα στην αναθέρμανση της παγωμένης στη διάρκεια αυτής της δεκαετίας αγοράς ακινήτων που μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις, να αυξήσει την απασχόληση και να ενισχύσει το εισόδημα δεκάδων επαγγελμάτων που σχετίζονται με την οικοδομή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σεστήκαμε κι ‘η βάρκα γέρνει ωρέ Κούλη! Πρώτα με τις φιέστες για το 2021(!)…μετά με τον αντικαπνιστικό “νόμο”…άντε και με τους ομογενείς που χρόνια τώρα μας έχουν φτύσει(!) …τώρα έπιασες τον ΦΠΑ της πεθαμένης οικοδομής να ασχοληθείς????? Αντε πάρε κανέναν λάθρο φιλοξενούμενο σου στις σπιταρόνες…βιλλάρες και εξοχικά που διαθέτεις έτσι για να δώσεις το “καλό”παράδειγμα!!!!!!

Comments are closed.