Καταπέφτουν τα ψέματα! Γυρνάει την “μπιφτέκα” ο “αυλικός” Καπραβέλου: «Λάθος ο διαχωρισμός – Πεθαίνουν εμβολιασμένοι – Πότε θα θορυβηθεί η κυβέρνηση;»

Κοινοποίηση:
καπραβελος

Τα «γυρίζει» ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος δηλώνει τώρα ότι πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για τους εμβολιασμένους γιατί πεθαίνουν!
Ναι, ο Νίκος Καπραβέλος που πριν λίγες ημέρες έλεγε ότι δεν πεθαίνει κανείς εμβολιασμένος και ότι υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις κάποιων εμβολιασμένων που νοσηλεύτηκαν. Ναι, ο Νίκος Καπραβέλος που ζητούσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους.

Άρα για να λέει ο Νίκος Καπραβέλος ότι πεθαίνουν και διασωληνώνονται πλήρως εμβολιασμένοι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.

«Θα δούμε ασθενείς διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ν.Καπραβέλος υπογράμμισε την ανάγκη να ληφθούν αυστηρά μέτρα, που θα αφορούν τόσο τους εμβολιασμένους όσο και τους ανεμβολίαστους, ενώ ζήτησε να αλλάξει το πρωτόκολλο 50%+1 στα σχολεία. «Αυτός ο μύθος πρέπει να τελειώνει. Είναι λάθος να διακρίνουμε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους τη στιγμή που 10% και το 20% των εισαγωγών μας των θανάτων είναι πλήρως εμβολιασμένοι» σημείωσε.

«Η πανδημία έχει ξεφύγει» σημείωσε επίσης ο Ν.Καπραβέλος και πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί η κυβέρνηση να πατάει σε δύο άλογα. Δεν μπορεί να επιλέγει μια στρατηγική που λέει “θα επιτρέψω την έξαρση της πανδημίας” και από την άλλη μεριά να μην παίρνει μέτρα δρακόντεια να περιορίσει την έξαρση της πανδημίας. Θα χρεωθεί πολλούς θανάτους» σημείωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τούμπες, τούμπες κωλοτουμπες! Είναι προγραμματισμένος μια μέρα να λέει το ένα και μια μέρα το άλλο! Κούλη! Τα ρομποτακια σου αρχίζουν και βραχυκυκλωνουν!!!🤖🤖🤖

  2. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΙΝΑ ΑΝΑΠΛ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ?ΓΛΥΨΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΙΔΕΕ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΕ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕ ΤΗΛΕΓΙΑΤΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΘΙΣΤΑΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  3. Το προβλημα ειναι κυριως οι εμβολιασμενοι που ειναι ανεξελεγκτοι και κατακλυζουν τα ξενυχταδικα σαν τις σαρδελες. Η κυβερνηση οπως και οι “επιστημονες” το ξερουν καλα αλλα δεν τους περιοριζει κανεις μην τυχον και θυμωσουν και χασουμε τις εκλογες.

  4. Καπραβελος ακου καπραβελος χαχαχα οξω ρε Τζουζέπε

  5. Παλευω με νυχια και με δοντια να μην κανω το εμβολιο ουτε εγω ουτε η γυναικα μου…που την εκβιαζουν απο τη δουλεια οταν επιστρεψει σε εναν μηνα μετα απο γεννα…ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΙΚΟΣ….τι εχει να γινει μετα αν βγουν και πουν ολοι οι εμβολιασμενοι πρεπει να τρυπηθητε ξανα γιατι ο πρωτος εμβολιασμος δεν περιοριζει τις καινουριες μεταλλαξεις

  6. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ” ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟΙ.

  7. Την ευθύνη για το λάθος σας, ποιός την έχει, “κύριοι” ;;;
    ΄Εννοια σας και θα έρθει σύντομα η ώρα της απόδοσης ευθυνών, από τις οποίες -ευθύνες- ουδείς απαλλάσσεται με το πρόσχημα του “λάθους” που οδήγησε ανυποψίαστους πολίτες στην νόσηση, στην αναπηρία και στον θάνατο … Ας ετοιμάζονται ο καπραβέλος, ο τσιόδρας, ο σύψας, η παγώνη, η λινού, η ευαγγέλου, η θεοδωρίδου και όλα τα πολιτικά καθάρματα που αποφάσιζαν και διέταζαν παρανοϊκές υποχρεωτικότητες στο όνομα της “δημόσιας υγείας” (τουτέστιν, κατ΄ουσίαν, στον βωμό του προσωπικού τους οφέλους) …

  8. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ.

Comments are closed.