Καταπέλτης το πόρισμα της ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό 15χρονου που έμεινε παράλυτος

Κοινοποίηση:
arta_15xronos

Ένας 15χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια απο συμμαθητές του και λιποθύμησε στο σχολείο, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αποτέλεσμα του ξυλοδαρμού, ήταν ο 15χρονος να μείνει παράλυτος και η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Άρτας, έδωσε εντολή για την διενέργεια ΕΔΕ, ώστε να διαπιστωθεί εάν το σχολείο φέρει ή όχι ευθύνη.

Η έκθεση που προέκυψε ήταν πολυσέλιδη, με πολλές λεπτομέρειες και το πόρισμα ήταν καταπέλτης. Σύμφωνα με αυτό το πόρισμα επιρρίπτονται ευθύνες στο σχολείο και μάλιστα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεση η διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρέπεμψε στην υπόθεση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται συγκεκριμένοι άνθρωποι με συγκεκριμένες ευθύνες που τους βαραίνουν. Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τρία είναι τα άτομα που παραπέμπονται, πρόκειται για τον διευθυντή του σχολείου, την υποδιευθύντρια και μία καθηγήτρια που κατά την στιγμή που συνέβη το περιστατικό είχε την ευθύνη του τμήματος.

Η κατάσταση του 15χρονου αυτήν την στιγμή είναι βελτιωμένη, αλλά παραμείνει σε εκκρεμότητα μεγάλο μέρος της αποκατάστασης του Βαγγέλη. Μάλιστα το παιδί πήρε μέρος στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ

    1. Αν έχεις τάσεις αυτοκτονίας άσε εμάς έξω από τις φαντασιώσεις σου. Τούβλο

  2. Από τότε που άνοιξαν τα σύνορα και γέμισαν τα σχολεία με αλβαναριά καθώς και με άλλους αλλοδαπούς (πάκις, αφγανούς, άραβες, μαύρους), έχουμε τέτοια φαινόμενα. Καλύτερα να δημιουργηθούν αμιγώς Ελληνικά σχολεία μόνο για Έλληνες το γένος, ούτε καν για ελληνοποιημένους όπως κάτι “ημεδαπούς” από Αλβανία, Καζακστάν, Ρωσία, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν κλπ κλπ κλπ….

  3. Τα κωλόπαιδα στα αναμορφωτήρια κι οι καθηγητές του κώλου στα σπίτια τους. Παίρνουν 1400 € και δουλεύουν 18 ώρες τη βδομάδα, για να βγάζουν τούβλα ή σακετεμένους. Αρκετά με τα λαμόγια.

  4. Αυτοί οι μπούλινγκς είναι φονιάδες και επικίνδυνοι για τα σχολεία και για την ελληνική κοινωνία.
    Μόνο φυλακές για τους μπούλινγκς!!!!
    Στο μέλλον θα αποκαλυφθούν τα αίσχη των μπούλινγκς που έκαναν σε συνανθρώπους τους!!!!
    Οι μπούλινγκς θα χάσουν τον ύπνο τους στο μέλλον!!!!

  5. Οι γονείς αυτού του παιδιού πρέπει να ξεσκίσουν τους καθηγητές και το κυριότερο τους γονείς αυτών των μούλων στις μηνύσεις και το κυριότερο στις αγωγές για να τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν για να μάθουν τι εστί βερίκοκο.

  6. Κωλόπαιδα, σατανόπαιδα, σπέρματα του φιδιού.

Comments are closed.