Καταντάει πολύ προκλητικό! Το απύθμενο μίσος του υποτακτικού Κούλη για την εστίαση, τους κινηματογράφους και τα γυμναστήρια – Άγνωστο πότε θα ανοίξουν

Κοινοποίηση:
mitsotakis-10-2048x1366

Και ενώ όλα έδειχναν πως τα χιονοδρομικά κέντρα θα κόψουν πρώτα το photo finish εντούτοις, μετά και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια μπαίνουν σε απόλυτη προτεραιότητα. Συνεπώς, μετά και την θετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων αναμένεται να ανοίξουν τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει κουβέντα στην Επιτροπή και για το άνοιγμα των χιονοδρομικών, των πρακτορείων ΟΠΑΠ, του κυνηγιού, ψαρέματος και άλλων δραστηριοτήτων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και όπως ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ αναμένεται να ανοίξουν και αυτά από την προσεχή Δευτέρα 25/1.

Λοιμωξιολόγοι και κυβέρνηση δεν είναι αρνητικοί πλέον στο άνοιγμα και άλλων δραστηριοτήτων της οικονομίας. Για να γίνει αυτό ωστόσο, θα πρέπει να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα από το άνοιγμα των καταστημάτων, ξορκίζοντας το ενδεχόμενο ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων. Ο σχεδιασμός για το άνοιγμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνει:

1η Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια

8η Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα και να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού για όσους θέλουν να τα επισκεφτούν, εφόσον, προσκομίσουν κατά τον έλεγχο βεβαίωση κράτησης από κάποιο κατάλυμα της περιοχής.

Μικρή πιθανότητα υπάρχει να ανοίξουν από τη προσεχή Δευτέρα, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες μετά και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που έβαλε τα σχολεία σε προτεραιότητα τονίζοντας για τις άλλες δραστηριότητες ότι «θα ακολουθήσουν αργότερα».

Στα μέσα του Φεβρουαρίου θα ανοίξει κουβέντα για την εστίαση, η οποία όμως προσδιορίζεται για μετά το τέλος Φεβρουαρίου, ίσως και αρχές Μαρτίου.

Σε ό,τι αφορά σε γυμναστήρια και άλλους κλειστούς αθλητικούς χώρους, καμία συζήτηση δεν θα γίνει πριν από τον Μάρτιο και εφόσον έχουν μειωθεί καθοριστικά τα κρούσματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. μα θα πεινάσουμε…φάτε τα σκατά της κτηνώδους σιωνιστικής χούντας του ιουδαίου κλώνου

  2. Αυτές οί απαγορευσεις είναι σκόπιμες.Ο γουρλομάτης απαγορεύει τά γυμναστήρια καί τό κολύμπι
    γιά νά προστατεύσει δήθεν τήν υγεία μας.Τό μέτρα αυτά είναι εχθρικά πάρα πολύ γιά τήν υγεία μας.
    Ο αθλητισμός,τό κολύμπι καί γενικά ή γυμναστική δυναμώνουν τήν κυκλοφορία τού αίματος καί έτσι δυναμώνει τό ανοσοποιητικό σύστημα.Αυτό ακριβώς θέλει ό γουρλομάτης νά εμποδίσει μέ τίς διαταγές πού παίρνει από τήν λέσχη Μπίλτερμπεργκ καί από τήν μεγάλη στοά.Είναι σχέδιο αφελληνισμού πού τό εκτελεί τυφλά ό ελληνόφωνος ανθέλλην.
    Γιάννης Λάκων

  3. Αγαπητό ΜΑΚΕΛΕΙΟ,
    Στην ανωτέρω είδηση αναφέρεται ότι:
    ¨την 8η Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα και να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού για όσους θέλουν να τα επισκεφτούν, εφόσον, προσκομίσουν κατά τον έλεγχο βεβαίωση κράτησης από κάποιο κατάλυμα της περιοχής”.
    Προκύπτουν, όμως, κάποια ερωτήματα:
    1. Μετά την άθληση – διασκέδαση στο χιονοδρομικό τι θα απογίνουν όλοι οι επισκέπτες του χιονοδρομικού; Πού θα πάνε να μείνουν; Που θα πάνε να φάνε, αφού τα καταστήματα εστιάσεως δεν θα λειτουργούν ακόμη; Ποιος κλάδος θα υποστηρίξει διατροφικώς όλους αυτούς τους εκδρομείς, οι οποίοι καταφθάνουν από άλλους νομούς; Η μεγάλη απόλαυση είναι να βρεθείς μαζί με την συντροφιά σου σε κάποιο ταβερνάκι για να απολαύσεις τα εδέσματα και την ομήγυρη.
    2. Εάν φιλοξενηθείς από κάποιον φίλο, που μένει σχετικώς κοντά στο χιονοδρομικό, θα πρέπει να το πιστοποιήσεις με κάποιο έγγραφο;
    3. Όσοι ταξιδέψουν στα χιονοδρομικά με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, πώς θα πρέπει να δικαιολογήσουν το ταξίδι τους αυτό, αφού μπορούν να μείνουν σε πλείστα όσα μέρη επιθυμούν, δεδομένου ότι το κατάλυμα το κουβαλούν μαζί τους; Ερωτώ, διότι έχω αυτοκινούμενο.
    Θα μπορούσε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να βρει απάντηση από κάποιον αρμόδιο για τα ερωτήματα που θέτω;
    Ευχαριστώ πολύ

Comments are closed.