Καταδικάστηκε με 4μηνη φυλάκιση ο 40χρονος που συνελήφθη στο Πολυτεχνείο

Κοινοποίηση:
polemofodia3

To Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο αποφάσισε την καταδίκη του 40χρονου, στο αυτοκίνητο του οποίου εντοπίστηκαν κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, στυλιάρια και ένα μαχαίρι, φυλάκιση 4 μηνών με τριετή αναστολή και 200 ευρώ χρηματική ποινή.

Σε ό,τι αφορά στο μαχαίρι που βρέθηκε πάνω του υποστήριξε ότι είναι ένα φαλτσετάκι-κοπίδι που το έχει μαζί του ως εργαλείο, αφού εργάζεται σε εταιρεία επίπλων και συναρμολογεί γραφεία.

Ειδικότερα, κατά τη σύλληψή του 40χρονου οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο αυτοκίνητό του κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, στυλιάρια και ένα μαχαίρι. Κατά την απολογία του στο δικαστήριο, ο 40χρονος υποστήριξε ότι μετέφερε σε συντρόφους του διάφορα αντικείμενα και σημαίες λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου, επειδή είχε άδεια μετακίνησης και τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας.

Το δικαστήριο, υιοθετώντας και την εισαγγελική πρόταση για ενοχή του κατηγορουμένου, καταδίκασε τον κατηγορούμενο μόνο για το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας το οποίο αφορά σε μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αν τον έπιαναν την 28η Οκτ με τα ίδια συμπράγκαλα και πήγαινε σε συγκέντρωση χρυσαυγιτών θα έτρωγε 40 χρόνια φυλακή…

  2. Εκει να δεις τι θα βρουν… οχι φαλτσετάκια. Μη σου πω και ΑΚ47
    Παρεπιπτωντος, ο Κουτσουμπας τι πρόστιμο πληρωσε και τι ποινή φυλάκισης έκανε;

Comments are closed.