Καταδίωξη αλά Χόλιγουντ από τα Πατήσια μέχρι το Μενίδι – Έπεσαν πυροβολισμοί

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Επεισοδιακή καταδίωξη έγινε τη νύχτα από τα Πατήσια έως το Μενίδι. Στη 1:30 οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όχημα για το οποίο είχε προηγηθεί τηλεφώνημα όπου αναφερόταν ότι μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα που είχαν κλέψει καταλύτες Ι.Χ.

Το όχημα δεν σταμάτησε στο σήμα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να αρχίσει η καταδίωξη που κατέληξε στο Μενίδι. Εκεί σύμφωνα με το OPEN επενέβη η ΟΠΚΕ, που συνέλαβε τον οδηγό, ενώ οι δύο συνεπιβάτες -όλοι Ρομά- κατάφεραν να ξεφύγουν.

Ο οδηγός αντιστάθηκε στη σύλληψη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί. Την ώρα της σύλληψης μαζεύτηκαν στο σημείο άτομα από τον καταυλισμό τον Ρομά που πυροβόλησαν αρκετές φορές, αναγκάζοντας τους άνδρες της Αστυνομίας να πυροβολήσουν και αυτοί 4 φορές για να καταφέρουν να φύγουν με τον συλληφθέντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΙ – ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ? ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

  2. δεν καταλαβαινω γιατι τρέχουν οι αστυνομικοί να τους πιάσουν? και να τους συλλάβουν οι δικαιοσύνη θα τους αφήσει ελεύθερους , τζάμπα κόπος και έξοδα , αφήστε τα παιδιά να κλέβουν με την ησυχία τους

  3. Οι γύφτοι πρέπει να απελαθούν από την χώρα! Να επιστραφούν στο Πακιστάν μαζί με τους άλλους πακιστανούς λαθρό που έχουν κατακλύσει την χώρα!

  4. Άχρηστοι ψυχάκηδες καταντήσατε τη χώρα μπουρδέλο

Comments are closed.