Καταγγελίες σοκ για τα ανθρωποειδή που έβαλε στη χώρα ο Τσίπρας: Παιδιά 5 χρονών τα βιάζουν και προσπαθούν να αυτοκτονήσουν στη Μόρια [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
MORIA

Ρεπορτάζ μαχαιριά με τις άθλιες συνθήκες κράτησης και διαβίωσης στο κέντρο υποδοχής  της Μόριας, στη Λέσβο, δημοσιεύει το AlJazeera.

 

Με εικόνες από τη Μόρια, το δίκτυο σχολιάζει: «Παιδιά βιάζονται. Περιορισμένοι χώροι. Ανύπαρκτες τουαλέτες. Θα μπορούσατε να επιβιώσετε ως αιτών άσυλο στη Μόρια;».

«Παιδιά γύρω σου κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας. Η ψυχική σου υγεία επιδεινώνεται γρήγορα στον καταυλισμό στο ελληνικό νησί της Λέσβου», αναφέρεται ακόμη.

«Είχαμε νεαρούς ασθενείς ηλικίας ακόμη και πέντε ετών που τους βίασαν στη Μόρια. Αυτός ο φόβος συντρίβει τους ανθρώπους», λέει η Λουίζ Ρολάν-Γκοσλέν από τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΛΛΟ ΈΝΑ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΈΤΗ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΆΝΕ ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΟΥΝ ΧΟΙΡΙΝΌ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ

  2. Ελα τώρα με τις MKO. Πληρώνονται με το νέο κεφάλι που μπαίνει και επειδή έχει κολλήσει λίγο η ροή τελειώνουν τα φράγκα και έχουν ξεμείνει από χρήμα. Νέοι πελάτες, νέα φράγκα….

  3. Μολις τωρα ειδα την απαντηση του Ματτεο Σαλβινι στον ομοτιμο υπουργο του λουξεμβουργου που ειχε πει οτι ”η ευρωπη εχει αναγκη τους μεταναστες γιατι γερναει”. Του απαντησε λοιπον:
    ”Εγω προτιμω να λυσω το δημογραφικο δινοντας την ευκαιρια στις νεες και στους νεους Ιταλους να κανουν παιδια οπως το εκαναν πριν λιγα χρονια και οχι με το να εισαγω δουλους απο την αφρικη.Αν εσυ θες με δουλους να αντικαταστησεις τον λαο σου,να το κανεις στην χωρα σου κι ΟΧΙ στην δικια μου”.
    Επρεπε να δειτε τον υπουργο του λουξεμβουργου πως εκανε!!!
    Σαν να του ειχε βαλει νεφτι στον…..(ναι εκει),εξερραγη και με αγενεια και κατι χαριτωμενα γαλλικουλια,διεκοψε την ομιλια του Σαλβινι που τον γειωσε φυσικα και συνεχισε κανονικα.
    ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ
    ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ
    Ακουτε κουρελιδες,οσφυοκαμπτες Ελληνες πολιτικοι;;;;;

    1. ΣΚΑΤΟΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΑ ΚΡΥΦΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΕΝΕΣΤΕ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ…..ΚΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΤΡΩΤΕ ΡΕ…ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΟ..

  4. Να γυριςουν στις πατρίδες τους. Αυτοι που τους φέρνουν εδω, δεν θελουν το καλο τους, ουτε φυσικα και το δικο μας, αλλα μονο το δικο τους συμφέρον. Να φύγουν ολοι. Να φυρισουν σπιτια τους. Εχουν πατριδα, εχουν κάπου να γυριςουν. Εμεις, αν μας διώξουν αυτοι απο την Ελλαδα, δεν θα εχουμε που να πάμε. Είδα το βιντεο, δεν μπορω να πω πως στεναχωρήθηκα. Ειδικα οταν βλεπω τα φρεσκοβαμμένα νυχια της κυριας που …κλαίει…Δυςτυχως μας εκαναν να τους βλεπουμε ολους εχθρους μας, ακομα και τα μικρά παιδια. Να φύγουν για να ησυχάσουν και αυτοι και εμεις.

  5. Ο αλβανοτσαμούρης Τσίπρας, αυτός ο απόγονος σλαβοτουρκαλβανών (βλέπε τόσο το τουρκικό χωριό του στην Α.Θράκη όσο και τη σλαβική Λουψίστα και τα σλαβικά Τζουμέρκα) είναι εδώ για να διαμελίσει την Ελλάδα και να την μοιράσει στις γειτονικές χώρες. Ίσως να αφήσει στην απέξω την Βουλγαρία αλλά θα τον πετύχει τον σκοπό του…

Comments are closed.