Καταγγελία φωτιά εν μέσω καλοκαιριού: Αθέμιτες και καταχρηστικές χρεώσεις της Aegean για τηλεφωνικές αγορές

Κοινοποίηση:
aegean-airlines

Αναγνώστης θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την απαράδεκτη πολιτική της Aegean, η οποία ξαφνικά επιβάλλει νέες χρεώσεις στους ταξιδιώτες και μάλιστα το… παίζει τρελίτσα όταν κάποιος αναρωτιέται το γιατί συμβαίνει αυτό.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Η σημερινή κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση της ασύδοτης αισχροκέρδειας και της απόλυτης προστασίας των καρτέλ.
Από το πρωί οι τηλεφωνήτριες της αεροπορικής εταιρείας πάνε να μας βγάλουν τρελούς. Της αεροπορικής εταιρείας που εν μέσω covid-19 είχε πάντα πληρότητες 100% αλλά επιδοτήθηκε και με επιπλέον 120 εκατ ευρώ έτσι για να την βγάλει καθαρή.
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/el/IP_20_2521

Τι έχει συμβεί λοιπόν.

Χρεώνουν επιπλέον 8 ευρώ κάθε τηλεφωνική αγορά υπηρεσίας συνοδείας για ανήλικο τέκνο. Την συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει κάποιος τη δυνατότητα να την επιλέξει σαν χρέωση κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής αγοράς ενός αεροπορικού εισιτηρίου. Ποτέ δεν είχε την δυνατότητα αυτή. Έπρεπε να τηλεφωνήσει στο κέντρο εξυπηρέτησης, να αναφέρει τον αριθμό εισιτηρίου που έχει αγοράσει και να χρεωθεί επιπλέον 10 ευρώ για να αγοράσει την υπηρεσία συνοδείας ανηλίκου. Οκ. Αυτό ίσχυε πάντα.

Αυτό ίσχυε τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια όπου 5-6 φορές το χρόνο προσωπικά ακολουθώ την διαδικασία αυτή.

Από το πρωί λοιπόν σήμερα, οι υπάλληλοι της Aegean ενημερώνουν ότι πλέον των 10 ευρώ, υπάρχει και χρέωση επιπλέον 8 ευρώ, επειδή τάχα η αγορά της υπηρεσίας γίνεται μέσω τηλεφώνου. Όταν τους αναφέρεις ότι μέχρι πριν λίγες ημέρες αυτό δεν ίσχυε και αγοράστηκε η υπηρεσία τηλεφωνικά χωρίς την έξτρα χρέωση των 8 ευρώ, πουλάνε απίστευτη τρέλα και αναφέρουν ότι αυτή η χρέωση ίσχυε ανέκαθεν και ότι επί 10 χρόνια, 5-6 φορές κάθε χρόνο, όλες οι προηγούμενες υπάλληλοι έκαναν λάθος που δεν το χρέωναν. Ντράπηκε και η ντροπή με αυτούς.

Αλήθεια, η νεοσύστατη Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας τι κάνει ακριβώς; Κοιμάται; Είναι άλλη μια φωλιά αργόσχολων (τηλέφωνα πάντως μετά βίας σηκώνουν) ημετέρων ή έχει πραγματικά αντικείμενο και ρόλο σε όλο αυτόν τον παραλογισμό;

Είστε πυλώνας της Δημοκρατίας και η φωνή που δεν έχουμε εδώ και χρόνια. Παρακαλώ για δημοσίευση μήπως και ταρακουνηθεί κάπως η ελιτίστικη νομενκλατούρα των αρίστων”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αναρωτιεμαι αν εισαι και εσυ ενας απο αυτους που ελεγε να κλεισει το μπο@ρδελο η Ολυμπιακη.Αν εισαι καλα να παθεις .Φαε μονοπωλιο τωρα.Αν δεν εισαι απο αυτους τοτε λυπαμαι.

  2. Πάντα ίσχυε αυτή η έξτρα χρέωση.
    Απορώ γιατί γράφονται τέτοιες ανακρίβειες.

    1. Τι λες φίλε μου. Μάθε να διαβάζεις τι λέει ο άνθρωπος. Λέει ότι την κάνει τη διαδικασία για χρόνια και τώρα θυμήθηκε η Aegean να χρεώνει περισσότερα. Σχολείο πήγες ή με βύσμα το έβγαλες;

      1. Ο άνθρωπος λέει πασιφανέστατα ψέμματα.
        Πάντα ίσχυε αυτή η χρέωση.
        Εσύ έβγαλες μόνο το σχολείο και πιστεύεις ό,τι σου λένε οι άλλοι, ή έζησες και εκτός σχολείου για να διαπιστώσεις ο ίδιος τι ισχύει και τι όχι;

Comments are closed.