Καταγγελία σοκ! Η αστυνομία Θεσσαλονίκης εφαρμόζει αλά καρτ τις αποφάσεις της κυβέρνησης…

Κοινοποίηση:
peripoliko-astynomia

Από την Παρασκευή το βράδυ βγήκε απόφαση από την κυβέρνηση για να κλειστούμε στα σπίτια μας προκειμένου να περιορίσουμε τη διάδοση του κορωνοϊού, όμως οι κάτοικοι της Γιαννιτσών και Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη ζουν έναν… εφιάλτη.

Παρότι οι κάτοικοι, έστειλαν μήνυμα στο 100 για τις εκδιδόμενες στο πεζοδρόμιο που αφοδεύουν μπροστά στις πόρτες των σπιτιών τους αλλά και που προσελκύουν επίδοξους εραστές με αμοιβή, κανείς δεν εμφανίστηκε για να κάνει τουλάχιστον έναν υποτυπώδη έλεγχο.

Οι κάτοικοι της περιοχής μας κατήγγειλαν ότι δεν εμφανίστηκε ένας αστυνομικός να τις στείλει για εξετάσεις, κάνοντας όπως μας γράφουν “το κορόιδο όπως εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να μας λένε να μείνουμε σπίτια μας όταν 50 εκδιδόμενες αφήνουν όλες τις ακαθαρσίες μπροστά στα μάτια μας ανενόχλητες”.

Μάλιστα, όπως λένε είναι έτοιμοι να κάνουν καταγγελίες των αστυνομικών αφού μπροστά από “αραγμένους αστυνομικούς σε εμπορικό κέντρο οι εκδιδόμενες κάνανε πιάτσα χωρίς να ενοχληθούν και όλα αυτά γίνανε στις 19:26”.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην καταγγελία έχουν ενημερώσει τον αρχηγό της αστυνομίας, αλλά απάντηση δεν έχουν λάβει εδώ και ένα μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΤΑΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΕ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕ ΤΙ ΗΤΑΝ…

    ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΥ ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ

  2. Οι εκδιδόμενες είναι ένα πρόβλημα όντως..όμως το μεγαλύτερο που δεν έχει λυθεί εδώ στο ελλαδιστάν είναι οι απεριόριστη ελευθερία σε γύφτους (ρομά και ότι άλλο ξέρετε) που ανενόχλητοι κατασκηνώνουν ακόμα και τώρα που μιλάμε σε πάρκα και παντού οι ακαθαρσίες (σκουπίδια απορρίμματα παντού) σκορπάνε εκατοντάδες ασθένειες και ειδικά τώρα που αρχίζουν σιγά σιγά και κάνουν εφόδους και τα κουνούπια..)
    Αν το “κράτος” δεν μεριμνήσει όπως τα σωστά κράτη της Ευρώπης και όχι μόνο τότε ο ιός αυτός και τα παράγωγα του θα σκοτώσουν κόσμο και κοσμάκη εδώ με τις ευλογίες των γύφτων και αυτών που σιχαίνονται τον λαό αυτής της χώρας

  3. Μεγάλη διαφθορά η μπατσαρια στη Θεσσαλονίκη.

  4. Μεγάλη διαφθορά η μπατσαρια στη Θεσσαλονικη

Comments are closed.