Καταγγελία που ΣΟΚΑΡΕΙ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απο την Δημοτική Αστυνομία του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Κοινοποίηση:
καταγγελια

“ΣΗΜΕΡΑ 13 ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝΟΣ.ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΥ-1006.ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΝΑΣ <<ΚΥΡΙΟΣ> ΚΑΙ ΜΙΑ <<ΚΥΡΙΑ>> ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ.ΠΟΛΥ ΟΡΘΩΣ!!ΕΚΛΕΙΝΕ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ.ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.

ΤΟ ΚΑΦΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΑΓΚΑΚΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ;ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΦΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΙΝΕ;ΟΧΙ ΛΕΕΙ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ Κ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ.ΤΟ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ;;; ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ <<ΚΥΡΙΑ>>ΓΕΛΑΓΕ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΓΚΑΚΙ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΛΛΑ 1 ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΝ ΕΤΟΣ 2022.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ EMAIL ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝΝΜΕ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ EMAIL ΣΩΣΤΟ.ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τηλεφώνησε απευθείας τηκεφωνο τού Δημάρχου 210 372 2105 ή (210)331 0861/2

  2. δεν ειναι η πρωτη φορα που οι πραιτωριανοι του ντορογιου γραφουν , μπας και γεμισουν τα ταμεια του δημου του, αλλοι αυτοβουλα αλλοι υστερα απο καταγγελιες ρουφιανων εστω και αν δεν εμποδιζει κανενα ,το οχημα.το αντιτιμο για τους καουμπουδες του δημαρχου που το παιζουν ντε και καλα καποιοι

  3. Τα παίρνουν από εκεί . Δημοτικό μπάτσοι μπακογιαννεοι και λοιποί. Γι’αυτό δεν γίνεται τίποτα. Άμα του βάλεις φωτιά το κάψεις όμως τελείωσε

Comments are closed.