Καταγγελία γροθιά στο σύστημα από πολίτη για την Στεφανίδου και την προσπάθεια συγκάλυψης του θέματος Λιγνάδη(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
στεφανιδου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟ 2001 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 911 ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ “ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΛΗ” ΒΟΗΘΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ” ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΕΙΠΕ:”…ΜΑ ΡΕΕΕΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ ΤΟΟΣΣΑΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΘΕΙΟ ΕΣΤΩ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ… ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ…”!!!!

  2. Η Τατιάνα είναι τεφαρίκι. Οποιον κατηγορεί, τον εξυψώνει. Όποιον υπερασπίζεται, τον χαντακώνει. Όπως σωστά ειπώθηκε, το σύστημα υπερασπίζεται και όχι τον Λιγνάδη. Τόση υποστήριξη σε κατηγορούμενο για ειδεχθέστατες πράξεις πρώτη φορά βλέπω.

  3. η τανα και οι τανιές της……….
    αυτη και ο χιμπατζ-ατος της είναι δημοσιογράφοι;;;;;;;;

  4. Χαχαχα λες και οι δικαστές είναι τόσο κορόιδα που πίστεψαν το μαϊμού ημερολόγιο του Λιγναδη. Οτι ήθελε έγραφε. Κάθε μέρα που κακοποιούσε έγραφε στο ημερολόγιο ότι ήταν αλλού.

    Και ποιος άνθρωπος κρατάει αεροπορικά εισιτήρια 10 χρόνων?

    ΤΙ ζήταγε συνέχεια στην Αίγυπτο?

  5. Λέει η σκατιανα στην εκπομπή ότι τηλεφώνησε ο Λιγδιαρης στον κοντό δικηγόρο τη νύχτα 4 φορές και ότι όλη νύχτα διάβαζε τη απολογία και τη μήνυση. Το απόγευμα ο εισαγγελατος τα ίδια. Βγάζει στο τηλέφωνο τον κοντό και λέει αυτός μη λέτε τέτοια πράγματα ότι μου τηλεφώνησε μες τη νύχτα και ο εισαγγελατος το έκανε γαργάρα…
    Το σιχαμένος ζεύγος του προβεβλημενου πλούτου και του ξεπληματος. Αηδία

  6. αν δεν πάρετε τα όπλα τώρα σε λίγο θα πηδανε τα παιδιά σας μπροστά στα ματια σας

    1. Ζηλεύεις;μην φοβασε εσένα θα πηδήξουμε μόνο και κάτι θρησκόληπτα ψευτοεθνικια της φάπας

      1. εισαι μακακας απο κουνια εσυ απαλασεσαι σαν βλημα

  7. Ευτυχώς που δεν είχε ανηψιό ο λιγδιάρης.

  8. Το εχει καψει απο την κοκα η σιχαμενη! Ντοματες με ξυραφια στα μουτρα της αξιζουν!

  9. Άραγε τι να τις έβαζε στον πάτο της πουτανιδου για να τον υποστηρίζει τόσο;

  10. 1. Η Τατιάνα είχε κάνει ψευδομήνυση στον πρώην άντρα της ότι δήθεν την εξέδιδε στην Πάτρα και στην Αλβανία ενώ η αλήθεια είναι ότι μόνη της και με τη θέλησή της εκδιδόταν στην Πάτρα και στην Αλβανία.
    2.Η Τατιάνα “πλήρωνε” με δημοσιότητα τον ΄δήθεν’ προστάτη των ανηλίκων Εμμανουήλ Σφακιανάκη και για αντάλλαγμα της έδιναν απόρρητα στοιχεία μέσα από δικογραφίες για να κάνει ρεπορτάζ.
    3. Η αδελφή του Ευαγγελάτου με τον άντρα της είναι οι ιδιοκτήτες των 090 που παίζουν νύχτα στα κανάλια.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1930 ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ.

  11. Η ΣΚΑΤΙΑΝΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑ ΗΤΑΝ!!! ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ

  12. Η Πουτιάνα τι θα υπερσπιτστεί, το δίκαιο και το ηθικό;έτσι έμαθε απο μικρή φαίνεται και μεγαλώνοντας της φαίνεται φυσιολογικό, ό,τι έχει να κάνει με το ανωμαλίστικο και το ανήθικο.

  13. ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΣ ΝΔ ,ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ,Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

  14. Σκατιανα επρεπε να σου σκισει και την ανηψια σου !

  15. ΌΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΜΕ ΌΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΏΜΑΛΟ Η ΞΕΦΤΙΛΩ. ΈΝΑ ΘΑ ΠΩ, ΌΛΑ ΕΔΏ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ!

  16. Στεφανε καποτε ειπες οτι θα ανεβασεις τον αντρα της Τατιανα Ευαγγελατο στα μανταλακια για σεξουαλικη κακοποιηση νεαρων δημοσιογραφων κοπελιων στο πριβε δωματιο του στο καναλι. Γιατι δεν το κανεις? δεν νομιζεις οτι ηρθε ο καιρος αυτη η διαβολικη οικογενεια να διαπομπευθει οπως της αξιζει,? Για ποσο ακομη θα ανεχομαστε αυτη την Κυρια να μας κουνα το δαχτυλο και να ποιει ηθος ενονοματι της ακολασιας της?

  17. Και αυτή λιγδιαρα και στιν ψυχή και στο σώμα είναι, η μογγολα

Comments are closed.