Καταγγελία για Bonus εργαζομένων mymarket και metro cash and carry

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Παρακάτω δημοσιεύουμε- μήνυμα καταγγελία αναγνώστη μας

Καταγγελία για Bonus εργαζομένων mymarket και metro cash and carry

“Καλησπέρα κύριε Χίο
Με αφορμή τα δήθεν ανακοινωθέντα των εταιρειών για μπόνους στους εργαζόμενους θα ήθελα να σας ενημερώσω και αν μπορείτε να το ψάξετε για το εξής:
Είμαι εργαζόμενη στο metro cash and carry και υποτίθεται ότι θα μας έδιναν κάποιο μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους όπως διαδίδουν στις εφημερίδες
Το αποτέλεσμα τρίχες γιατί μιλάμε για 30€ στους 6ωρους και 75€ στους 8ωρους και φυσικά στους διευθυντές και υποδιευθυντές δεν τους δίνουν ουτε1€.
Επισης το μπόνους της ξεφτιλας δεν θα το πάρουν όσοι εργαζόμενοι τον μήνα Μάρτιο πήραν την άδεια που δικαιουνται βάση νομου(6μερες)δηλαδή τους τιμωρεί??
Σας γράφω και συγνώμη που ενοχλώ αλλά σας σέβομαι σας εκτιμώ και πιστεύω στην δύναμη του λόγου σας.
Εχουν εισπράξει τρελα χρηματα λόγο του ιού πεθαίνει κόσμος και αυτοί τα οικονομανε και διατυμπανίζουν ότι δήθεν δίνουν λεφτά στους εργαζόμενους τρίχες
Ελπίζω οι άλλες εταιρείες όντως να δώσουν τα 100€ και 200€ που υπόσχονται πάντως ο όμιλος Παντελιάδη για μια ακόμα φορά μετά το σκάνδαλο με την διευθύντρια συνεχίζουν την απαξιωση!!!
Με εκτίμηση Θάλεια!!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος έδωσε 200 ευρώ στους 8ωρους και 150 ευρώ στους 4ωρους. Όσες κοπέλες είχαν πάρει την ειδική άδεια πληρώθηκαν επίσης.
    Ο όμιλος Σκλαβενίτης έδωσε σε όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως ωρών 200 ευρώ στον καθένα.
    Ο όμιλος ΜΕΤΡΟ (καταστήματα My Market & Cash and Carry) τι έδωσε????
    Ένας 4ωρος πήρε 120 ευρώ.Άλλος 4ωρος πήρε 50 ευρώ.
    Ένας 6ωρος πήρε 160 ευρώ.
    Ένας 8ωρος πήρε 85 ευρώ.Άλλος 8ωρος πήρε 150 ευρώ.΄
    Άλλος 8ωρος δεν πήρε ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Με τι κριτήρια μοίρασε το επίδομα, το οποίο διέδωσε πως θα μοιράσει στους υπαλλήλους του ισάξια???
    Διότι μας ανακοίνωσαν πως όσοι πήραν την κανονική τους άδεια(6 μέρες) ***ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ*** δεν δικαιούνται ολόκληρα τα 200 ευρώ. ΠΟΙΑ 200 ΕΥΡΩ?? ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΗΡΕ 200 ΕΥΡΩ??? Δηλαδή οι υπόλοιπες μέρες του μήνα δεν ήταν κρίσιμες?? Ακόμα και τώρα διακινδυνεύουμε την υγεία μας ΧΩΡΙΣ PLEXIGLASS στα ταμεία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι όμιλοι τα έχουν τοποθετήσει για να προστατέψουν τους υπαλλήλους τους!!!
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? Πλήρης αδιαφορία και ψέματα για το ανθρώπινο δυναμικό των καταστημάτων!!!

  2. 165 ευρώ δεν έχει δώσει σε κανέναν που έλειπε έστω και μία μέρα άδεια από 9 Μαρτίου και μιλάμε για κανονική άδεια που υποχρεώνει η εταιρεία να πάρει είναι απαράδεκτο για μία τέτοια εταιρείαγιατί στην ουσία δεν είναι τα 2,8 δις που είπε ότι θα δώσει γιατί αν τα βάλουμε κάτω τα δίνει σε διατακτική οπότε έχουμε και λέμε τα προϊόντα δεν τα αγοράζει όσο τα πουλάει συν τις παροχές που έχουν σαν εταιρείεςάρα δίνει 165 ευρώ σε κάποιον που έχει δουλέψει όλο το Μάρτιο και στην ουσία τα ξαναπαίρνει πίσω χωρίς να του κοστίσουν τα προϊόντα κάτι το αξιόλογο στάχτη στα μάτια των εργαζομένων από τη στιγμή που αυτές οι εταιρείες τάξανε χρήματα να τα δώσουν σε χρήματα και όχι να κοροϊδεύουν τον κόσμο γιατί ο κάθε εργαζόμενος κάνει κουράγιο και προσπαθεί να συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο για να πάρει κάτι παραπάνω να ζήσει λίγο πιο ανθρώπινα να πληρώσει κανένα χρέος παραπάνω. και το χειρότερο είναι ότι όλα τα κυβερνητικά στελέχη χειροκροτάνε αυτούς τους κυρίουςκανονικά πρέπει να τους ρίξουν πρόστιμα που κοροϊδεύουν τον κοσμάκη.

  3. Παιδιά η Θάλεια λέει αλήθεια.Το δήθεν μπόνους το έδωσαν μόνο σε αυτούς που δούλευαν όλο το Μάρτιο σε αυτούς που πήραν άδεια τίποτα.και μια άδεια που τους υποχρεώνει η εταιρεία να την πάρουν.Λες και τις υπόλοιπες μέρες δεν δούλευαν όλοι σε αυτές τις συνθήκες.θα έπρεπε να ντρέπονται που λένε ότι είναι δίπλα στον υπαλληλο. Καρφί δεν τους καίγεται μόνο τη τσέπη του κοιτάει ο κ.παντελειαδης.

    1. Δεν σας υποχρεώνει κανείς να εργαστείτε οπουδήποτε…….Εσείς οι ίδιοι πηγαίνετε και υπογράφετε αυτές τις συμβάσεις εργασίας,και τώρα εκ τον υστέρων βρίζετε και κατηγορείτε αυτούς για τους οποίους εργάζεστε……Εσύ ειδικά η τελευταία δεν ξέρεις να γράφεις καν σωστά το επίθετο του εργοδότη σου…..

  4. 450 προσλήψεις λεει κάνει?τι με 300 ευρώ χαμόγελο Που τους έφυγαν πόσα άτομα γτ δεν έχουν οργάνωση και είναι Νταχάου…πραγματικοί απατεώνες ….άθλιες καταστάσεις…περνάνε τηλέφωνα φίλους που δουλευανε εκει και τους ρωτάγανε γιατι φεύγανε από.την.εταιρεια…καταγγελιες ένα σωρό και ντοκουμέντα να βάλει μυαλό να ζήτησει δημόσια συγνώμη και ας αφήσει τα κολλητικια με το κράτος όπως δηλώνει στην.καθημερινη την.εφημεριδα.αισχος βρώμα και.αηδια

    1. Τα bonus αγαπητή μου είναι εντελώς προσωπικό και προαιρετικό ζήτημα της κάθε εταιρείας,και δεν υποχρεούται να το αποδίδει με βάση τι είναι δίκαιο και το άδικο σε αυτήν την ζωή.Σε ότι αφορά τους μισθούς γαλέρας,κανείς δεν υποχρεούται να εργαστεί με αυτούς εφόσον ενημερώνεται εξ’αρχης απ’ την εκάστοτε εταιρεία…

  5. Έχω έγγραφο στα χέρια μου με ονοματεπώνυμο Θάλεια λένε δεν μπορούν να αποκλείσουν ταχα πως έχουν κάνει λάθος…..και.θα το δούνε πάλι το θέμα… δηλαδή πετάει διχονια στους εργαζομένους και τώρα τι χεζονται μην πάρει έκταση το.θεμα? (Σκλάβους για να έχει 4ωρω τις τους.δινει 300 ευρώ με χαμόγελο)σοβαρή εταιρία είν’ αυτή και ο κόσμος ακουμπάει τα λεφτά του..έτσι όπως ψηφίζει ψωνίζει κιόλας γι’αυτό έχει αυτά τα χάλια η χώρα….αν θα ξυπνήσουν ποτέ ίσως αλλάξουν τα πράγματα..ντροπή μόνο τα νούμερα κοιτάνε α ρε όταν αλλάξουν τα πράγματα να δω τι θα κάνετε και θα υπάρχει έλεγχος

  6. Το’χα γραψει πριν 1 μηνα περιπου (στην αρχη της της εξαρσης του covid)…οτι υπαρχει εργασιακη ζουγκλα στα super market και εχουν κρεμασει στην κυριολεξια τα χερια των εργαζομενων…και ενας μ@λ@κας αναγνωστης με ειπε κομμουνιστη.
    Και…το χειροτερο;
    Την Μ.Παρασκευη ενω ηταν καθε χρονο ανοιχτα 6-7 ωρες…φετος θα ειναι 14 ωρες.
    Λογω του οτι δεν θα γιορτασουμε Πασχα οπως αλλες χρονιες…
    Με τις ευλογίες του μπουμπουκου φυσικα!

  7. Αυτα τα λενε για να δουλευεις σαν δουλος 😉 Οποιος εχει παει σε εποχιακη δουλεια λενε θα σε κρατησω και το χειμωνα

Comments are closed.