Καταγγελία αναγνώστη: “Υποχρέωσαν το ναυτικό να κάνει το εμβόλιο. Ο γαμπρός μου είναι σε άθλια κατάσταση μετά τον εμβολιασμό του”

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Η καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης μας

“Έχουν υποχρεώσει όλο το ναυτικό και των όβα και όχι μόνο να κάνουν το εμβόλιο astra zeneca.Ο γαμπρός μου ετών 26 που είναι σε αυτή τη θέση στο ναύσταθμο Σαλαμινας έκανε το εμβόλιο χθες και σήμερα είναι σε πολύ κακη κατάσταση με υψηλο πυρετό,έντονες ζαλάδες και πονοκέφαλο και υπάρχει πανικός σε όλη την την οικογένεια  καθως δεν ειχε ξαναπαθει ποτέ κατι τετοιο αφου ειναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση χωρίς αρρώστιες φυσικά.Παρακαλώ γράψτε κάτι στην εφημερίδα γι αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει στα σώματα ασφαλείας αυτήν την εποχή και τον εξαναγκασμό που τους θετουν.Σας ευχαριστώ,σας στηρίζουμε!!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μην το πάμε μακριά Εγώ επειδή έπινα πάρα πολλά αναψυκτικά έπαθε κολποκοιλιακό αποκλεισμό 2ου βαθμού με ανακοπή και έβαλα βηματοδότη στα 27 μου και ξεκίνησα από τα 25 να πίνω εθίστηκα τότε οπότε προσωπικά μακριά από όλα για να είσαι υγιής

  2. Ο γαμπρος σας προκειμένου να ταξιδεύει να σας θυμισω ηταν υποχρεωτικο να κανει μια σειρά εμβολιων ,γιατι οχι και κοβιτ .

  3. Οι ναυτικοι επαναλαμβανουν ολα τα εμβολια ανα τακτα διαστηματα .Της μαλαριας ας πουμε ειναι το πιο επικινδυνο στο κοβιτ κολυσανε ;

  4. Το ΠΝ ρώτησε ποιοι θέλουν να εμβολιαστούν. Όποιος είπε ναι το έκανε. Μέχρι τώρα δεν έχουν υποχρεώσεις κάποιον συνάδελφο από όσο ξέρω.

  5. Πωπω ευτυχως μας ενημερωσατε εχει βαρύτατες παρενεργειες παρολο που ειναι σε νεαρη ηλικια

  6. Το εμβόλιο είναι φορέας εντολών ή γενετικού κώδικα (αναλόγως αν είναι εμβόλιο mRNA ή DNA). Δίνει εντολή στα ανθρώπινα κύτταρα να παράξουν την ακίδα του ιού. Μετά την παραγωγή της ακίδας το ανθρώπινο κύτταρο μεταλλάσσεται σε κύτταρο με ακίδες κορωνοϊού. Το ανθρώπινο σώμα εντοπίζει το μη ανθρώπινο στοιχείο (πρώην ανθρώπινο όμως) και από ‘κει και πέρα ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Μπορεί να δημιουργηθεί σύγχυση στο ανοσοποιητικό σύστημα, υπεραντίδραση και αυτοάνοσα νοσήματα όπου το ίδιο το σώμα επιτίθεται στον εαυτό του.

  7. Είμαι υπαξ στο ΠΝ. Μας είπαν να δηλώσουμε ποιοί θέλουμε να το κάνουμε το ρημαδι, και η πλειοψηφία αρνηθηκαμε. Ας μου πούνε ότι θέλουν, θα πάρουν τα τρία μου.

    1. Μάλλον εσύ θα τα πάρεις τα τρία… και το εμβόλιο θα το κάνεις είτε το θες είτε όχι ακόμα και αν πάρεις τα τρία (δηλαδή ποδάρι απο το ΠΝ)..
      Όλοι μας το ίδιο θα πάθουμε όταν θα γίνει υποχρεωτικό για όλους είτε το θέλουμε/είτε δεν θέλουμε!
      Αυτη είναι η αλήθεια δυστυχώς για όλους μας αν δε…. 1821!!!!!

  8. Να κάνετε το εμβόλιο να ελευθερωθουμε και να αφήσετε τις μαλακιες

  9. Δεν έχουν το δικαίωμα να σε υποχρεώσουν, προσφεύγεις Ευρωπαικό Δικαστήριο και με την αποζημίωση θα τρώνε μέχρι και τα εγγόνια.

  10. Πως τους εχουν δηλαδη υποχρεωσει,με απειλες κλπ ;
    Τους γραφεις κανονικα στα @ σου κι αν το τραβηξουν μυνηση και στα δικαστηρια.
    Δεν μπορει να σε υποχρεωσει κανεις σε ιατρικη πραξη αν δε συναινεσεις κι εσυ,υπαρχει νομολογια.
    Οταν τα δεχεστε ολα και δεν αντιδρατε,φυσικα και θα εχετε τις συνεπειες.

Comments are closed.