Καταγγελία αναγνώστη: “Πετούν τις ένοπλες δυνάμεις στον δρόμο λόγω…self test”

Κοινοποίηση:
makeleio2

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη σοβαρή καταγγελία αναγνώστη μας

“ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ SELF TEST ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΔΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥ ΠΑΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.
ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΑΚ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.’

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τεράστιοι τεμπελαράδες. Αν περιμένετε με αυτούς να πολεμήσουμε τους Τούρκους και να μη φτάσουν τα σύνορά μας στη Θεσσαλονίκη, απατάσθε οικτρά…

  2. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη προστάτευσε πρώτα πρώτα τους δημοσίους υπαλλήλους τώρα οφείλουν πρώτοι να υπακούσουν τυφλά στο σύστημα… Ήταν σχεδιασμένο να γίνει έτσι..

  3. Οσοι δεν θέλουν ας μην το κάνουν και να δούμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα αν ένα 40% του στρατεύματος τεθεί εκτός, μέσα στους οποίου θα περιλαμβάνονται ιπτάμενοι γενικά, πληρώματα υποβρυχίων, καταδρομείς, χειριστές ραντάρ και βλημάτων ακριβείας. Πως θα αναπληρωθεί το κενό και πόσος χρόνος θα χρειαστεί σε προκυρήξεις πρόσληψης προσωπικού, εκπαίδευση, οικονομικές εγκρίσεις εγκρίσεις για τα προηγούμενα.
    Μην μασάτε, όσοι δεν θέλετε δεν θα σας κάνουν τίποτα, άσε που έρχονται και πολιτικές και ίσως και πολεμικές αναταραχές και τότε δεν θα βρίσκουν ούτε τους εμβολιασμένους.

  4. Εδω συμβαινουν ανηκουστα πραγματα.
    Το τεστ ειναι και αυτο μια ιατρικη πραξη…και σαφως (νομικα) δεν ειναι υποχρεωτικο να γινει.
    Ξεκινουν με τα self tests και μετα θα γινει υποχρεωση το εμβολιο.

  5. Καλά τους κάνουν. Και στους αστυνομικούς, όταν έρθει η σειρά τους, ακόμα καλύτερα. Αν υπηρετούσαν αμφότεροι την πατρίδα και τους Έλληνες αντί να κάνουν πότε τις δουλάρες στους επενδυτές και πότε τα τσοπανόσκυλα των Μητσοτσιπραίων, θα είχαμε τελειώσει με τους προδότες προ πολλού. Και την τριπλή δόση με τη μία αν τους κάνουν, ακόμα καλύτερα.

    1. Προς “κανένας”
      Γιατί κύριε μου καλά κάνουν;;;;; Να το πω συγκεκριμένα, γιατί καλά μας κάνουν;;; Θεωρείτε πως δεν εργαζόμαστε;;; Γυρίζουμε σπίτι μας ακούραστοι;;;; Δεν ξυπνάμε 5 το χάραμα ;;;;;δεν γυρίζουμε 4 κ 5 το απόγευμα στο σπίτι μας;;;; Δεν έχουμε παιδιά, οικογένειες κ υποχρεώσεις;;; Ότι κάποιοι δεν είναι σωστοί , δε σημαίνει ότι το σύνολο των ενόπλων δυνάμεων κάνουν τις δουλαρες κ τα τσοπανόσκυλα όπως λέτε. Όλο το καλοκαίρι κύριε μου που εσείς μπορούσατε να πάτε στη θάλασσα για ένα μπάνιο, εμείς ήμασταν σε επιφυλακη, σαβ/κα μέσα, 15αυγουστο μέσα…. Μην γενικευετε σας παρακαλώ, παντού υπάρχουν άνθρωποι τεμπέληδες κ αλήτες κ άνθρωποι φιλότιμοι κ εργατικοί. Κ επειδή αποδεδειγμένα ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, κ γυρίζω στα παιδιά μου σερνομενη, αλλά με το κεφάλι ψηλά κ τη συνείδηση καθαρή ότι έπραξα τα καθήκοντά μου, θα ήθελα λίγο περισσότερο σεβασμό στον συνάνθρωπο. Σας ευχαριστώ πολύ.

    2. τους προδοτες, οπως του; αποκαλειτε, που εσεις τους ψηφηζετε αλλα θελετε αλλοι να παρουν και τη δικη σας ευθυνη.

  6. ΜΕΓΑ-ΣΟΚ!!! Το CDC δήλωσε ότι ο κορωνοϊός (COVID-19) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ….!!! [ΕΓΓΡΑΦΟ]

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ……..

    http://greeknewsondemand.com/2020/10/13/%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%84%ce%bf-cdc-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c%cf%82-covid-19-%ce%b4/

    Το έγγραφο CDC (Centers for Disease Control and Prevention, δηλαδή, Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ) έχει τον τίτλο, “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel” [δηλαδή, Διαγνωστικός Πίνακας RT-PCR Πραγματικού-Χρόνου Νέου Κορωνοϊού-CDC 2019 (2019-nCoV)] με ημερομηνία 13 Ιουλίου 2020.

    Ενσωματωμένο βαθιά στο έγγραφο αυτό, στη σελίδα 39, σε μια ενότητα με τίτλο “Χαρακτηριστικά απόδοσης”, ευρίσκουμε το εξής ενδιαφέρον να πούμε το λιγότερο:

    “Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ποσοτικοί αποµονωθέντες ιοί του 2019-nCoV, δοκιµασίες διαλογής [διαγνωστικές δοκιμές] που έχουν σχεδιαστεί για την ανίχνευση του RNA του 2019-nCoV, δοκιμάστηκαν με χαρακτηρισμένα αποθέματα in vitro μεταγραφόμενου πλήρους μήκους RNA… “
    .
    “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available, assays [diagnostic tests] designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA…”

    Και ιδού το σχετικό έγγραφο για του λόγου το αληθές (κατεβἀστε το εδώ από την αρμόδια κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ)…

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ……

Comments are closed.