Καταγγελία αναγνώστη: Ο Δήμος Κηφισιάς μάς μοίρασε σακούλες με αλάτι; Γιατί; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kifisia-1-e1504262463393

Ακολουθεί η καταγγελία:

«Είμαι δημότης του Δήμου Κηφισιάς και σήμερα το πρωί ο δήμος μάς έστειλε σε κάθε πόρτα ένα σακουλάκι με αλάτι… ξέρετε να μας εξηγήσετε αν περιμένουμε μεγάλη χιονόπτωση; Ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω που δεν το γνωρίζουμε, δια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;».

ΧΙΟΣ 1

 

ΧΙΟΣ 2

 

ΧΙΟΣ 3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο αναγνώστης γενικά έχει κανένα φίλο σε άλλη περιοχή; πολλοι δημοι μοιράσαν το αλατι γιατι οταν το εχουν στοκαρισμενο για πολυ καιρο, μετα ειναι αχρηστο. οποτε το βαζουν σε κλειστες σακουλες για να μη χαλασει και το μοιραζουν στους δημοτες να εχουν και οταν ερθει ο καιρος, ξαναεφοδιαζονται.

    1. Δεν χαλάει το αλάτι. Η διάθεση τους χαλάει όταν δεν μπορούν να κονομήσουν γρήγορα και εύκολα από τις προμήθειες.

  2. Καλά τα λέει ο αναγνώστης. Ο Δήμαρχος Ξυπολυτάς που είναι και προσωπική επιλογή Κούλη, έσπευσε να μοιράσει όλα τα αποθέματα αλατιού στα σπίτια των δημοτών. Θα έλεγε κανείς ότι έκανε καλά. Δυστυχώς όμως: 1. To 80% του αλατιου μοιράστηκε πολύ μετά την κακοκαιρία και πρόγνωση χιονιού, 2. Πέρασε συγκεκριμένες αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου για αγορές και από προμηθευτές εκτός της περιοχής, 3.Προμηθεύτηκε αλατί αξίας 10-12ΟΟΟ ευρώ. Ξεστόκαρε και ξαναστόκαρε δηλαδή με το καλημέρα και ο νοών νοήτω.

  3. Τους είχανε περίσσεψει κι είπανε να μην τους πιάνει το χωρο

  4. Έχουν βάλει τσιπακι μεσα για να βρουν ποιοί είναι ψεκες…

    1. μπομπερακι εχει μεσα για να βρουν ποιοι ειναι οι λοατκι αψεκοναζι…

    2. Μα τους ψεκασμένους τους γνωρίζουν προ πολλού .
      Α) είναι όλοι αυτοί που νομιμοποιούν ψηφίζοντας τους νεκροθάφτες τους .
      Β) όλοι όσοι έτρεξαν να τρυπηθούν με το πειραματικό δηλητήριο για να μην πεθάνουν και τώρα πέφτουν σαν τις μύγες .
      Άλλος ειναι ο λόγος που μοίρασαν αλάτια και εσυ δεν θα τον βρεις ποτέ γιατί με 0,60 ανά σχόλιο που σου δίνουν για να σκάβεις τον τάφο σου , σίγουρα το iq σου είναι υπό του μηδενος .

Comments are closed.