Καταγγελία ΣΟΚ! Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Ριχάρδος ήταν….

Κοινοποίηση:
xsyrhleehy509c9e471a512

Το ένα μετά το άλλο χτυπούν τα τηλεφωνά στο makeleio.gr για την διαφήμιση του μαυραγορίτη Ριχάρδου που προβάλει η εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Αγαπητοί αναγνώστες το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΝΤ1 υπάρχει στις πληροφορίες του ΟΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

«Καλοπλέρωνε» και διαφημιζόταν παντού ο σύγχρονος «λαδάς» της Κατοχής. «Μαύρα» και… πεντακαθαρίδης, ο «βασιλιάς» του χρυσού των πεινασμένων και χρεωκοπημένων Ελλήνων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Παρε φατσα απο ”παρουσιαστη”…Αγιοτατος ο γιωργαρος λεμεν..Τις μιζες μονο που επερνε για να κανει ατραξιον στον Ριχαρδο….λεμε τωρα…στον σκαι επισης επεφτε τρελη ατραξιον..

  2. Μαυραγορίτες όλοι τους και ιδιαίτερα αυτοί που τον διαφήμιζαν και τον προωθούσαν. Όλες τα κανάλια να επιστρέψουν τα χρήματα που αποκόμισαν από τον μαυραγορίτη και να τα δώσουν στο φτωχό που πούλησε την ζωή του για να επιβίωση.

  3. να γυρισουν τα κολοκαναλα τα λεφτα που πηρανε….ειναι προιον εγκληματος…..κλεμμενα λεφτα….και να δωσουν και τα λεφτα που χρωστανε τοσα χρονια που εκπεμπουν χωρις αδεια για οσα χρονια λειτουργουσανε….ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ…

  4. Γιατί δε μνημονεύεται το βρωμοκάναλο Αλαφούζου; Πρωϊνιάτικα ο Οικονόμου κι η αφελής ξανθιά συμπαρουσιάστρια κάνανε αναφορά δευτερόλεπτου κι ακολούθησε διαφήμιση Ριχάρδου!

  5. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ENERGA KAI ELLAS POWER,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΒΟΥΒΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ……….ΣΤΕΦΑΝΕ ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ.

Comments are closed.