Καταγγελία: “Ο αρχηγός των lockdown και της μαφίας υποψήφιος…. δήμαρχος στο Ηράκλειο Κρήτης”

Κοινοποίηση:
karamalakis_diplo (1)

Καταγγελία αναγνώστη μας για τον για τον “χοντρομπαλά” Μ. Καραμαλάκη

“Ο αρχηγός των lockdown και της μαφίας υποψήφιος…. δήμαρχος στο Ηράκλειο Κρήτης”

Τι μας γράφει:
Ας μη το ζήσουμε και αυτό. Ο λόγος για τον χοντρομπαλά Καραμαλάκη στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο ψηφοδελτίου ονόματα της μαφίας που είχαν εμπλακεί σε πολύκροτες δικες με πυροβολισμούς σε ξενοδοχείο της χερσονήσου. Στα εγκαίνια μπαρ στην περιοχή Γαζίου Ηρακλείου είχε παρευρεθεί και ο διευθυντής των φυλακών Αγιάς (Χανιά) όταν μέλπι της οικογένειας του ήταν κρατούμενοι στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Διαβάστε και:

“ΚΑΒΑΝΤΖΩΣΕ” ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗ MERCEDES ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, Ο ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ρε σεις, δεν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται με τις υποψηφιοτητες του “συνταγματικου τοξου”??Η πλειονοτητα τους εχει κανει το κυκλο της ζωης τους και μη ξεροντας τι να κανει βαζει υποψηφιοτητες.Να ασχολουνται με κατι βρε αδελφε, να βγαινουν απο το σπιτι να μη τρωνε “ξυλο” απο τις γυναικες τους, που τους εχουν μες τα ποδια τους.Μηπως ξερετε επισης ποσοι κηφηνες ανεπαγγελτοι χρησιμοποιουν το άξιωμα του δημαρχου , συμβουλου να επιπλευσουν??

  2. Καλά αυτός ήταν αρχηγός της αστυνομίας. Μετά το έκανε ο Κούλης γενικό γραμματέα. Τώρα κατεβαίνει για δήμαρχος Ηρακλείου. Απορώ δε χόρτασε; Λες και δεν υπάρχουν άλλοι που είναι επιστήμονες και νέοι άνθρωποι!!!!

  3. πολυ φουσκα ο καραμαλακης, ετσι και σκαση αυτος το οστικο κυμα θα παρει σβαρνα τα παντα. πρεπει να κολοπερνουσε καλα, ενω ο λαος λοιμοκτωνει. καθικι του κερατα θελεις να γινεις και πολιτικος να φας κιαλο ? Στα τσακιδια να πας σατανα.

  4. ……ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!……ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!…..

  5. XAXAXAXAXAXAXA
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ¨ΒΛΑΧΟΣ¨ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  6. Εχει ρέψει το γουρούνι, Ηλία αυτός θέλει χοντρό σχοινί να αντέχει

  7. Ψηφίσουν δεν ψηφίσουν οι Ηρακλειώτες ο ΑΔΕΛΦΟΣ θα βγει Δήμαρχος 100%.

  8. Γτ όχι; Τα κρητικά γίδια θα τον βγάλουν ασυζητητί. Αυτοί δεν έβγαλαν και τον κασελλάκη;
    Έτσι δεν έκαναν και τα σεραϊκά γίδια με τον Καραμανλή;

Comments are closed.