Καταγγελία – Ανύπαρκτοι Κωδικοί εταιρείας Άινος

Κοινοποίηση:
ainos

Ακολουθεί η καταγγελία αναγνώστη:

Σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλος Πάτρα. Το 80% του ψυγείου έχει μόνο Προϊόντα μπαρμπαστάθης. Το υπόλοιπο 20% είναι άλλες εταιρείες. Φυσικά τα προϊόντα της εταιρείας Άινος Είναι άφαντα. Σε ερώτηση που έκανα σε υπάλληλο αν υπάρχουν προϊόντα της εταιρείας Άινος Μου είπε ότι είναι σε έλλειψη μάλλον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Διαθέτω super market στο νοτιότερο άκρο της Πελοποννήσου.Συνεργαζομαι άψογα εδώ και χρόνια με την εταιρία Αίνος και οφείλω να ενημερώσω πως τα προϊόντα της σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της Vivartia-μπαρμπα Στάθη δηλαδή τα Froza είναι ανώτερα και πιο φθηνά.Οσο για τις τιμές διαθέτω σε όποιον θέλει τα τιμολόγια αγοράς για να δεί τις διαφορές.Ποιο φθηνός κατά πολύ ο Αίνος.Δεν ξέρω λοιπόν που είναι η αισχροκέρδεια.

  2. Στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στα Νότια προάστια αν και εργαζόμενος εκεί ποτέ δεν έχω δει αυτούς τους κωδικούς πλην του αρακά και αυτό ένα δυο κιβώτια στην παραλαβή ενώ στον Μπαρμπαστάθη σκάνε το λιγότερο δύο παλέτες .

  3. Και ΑΚΡΙΒΌΤΕΡΑ (Διπλάσια Τιμή) από του ΑΙΝΟΣ και ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, ΑΙΓΥΠΤΙΑ, κ.λ.π. ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ ΛΙΠΆΣΜΑΤΑ, ενώ του ΑΙΝΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΆ και ΝΌΣΤΙΜΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ Μπάρμπα Στάθη.

  4. Το αρχαιοκάπηλο σιχαίνεται οτιδήποτε ελληνικό,όπως η εταιρεία Αινος και θέλει να την κλείσει πάση θυσία. Οπότε εμείς ανάχωμα και στηρίζουμε Αινος!!!!!

  5. Και στης σαλατες ετοιμες στο σακουλακι πριν εβρισκα σαλατα ιδιωτικης ετικετας και μια αλλη εταιρια ελληνικη “φρεσκουλης” που ητανε σχετικα οικονομικες
    Τωρα εχουν βαλει παντου μπαρμπα σταθης σαλατες που κοστιζουνε 1.90 ευρο το σακουλακι…πλεον τα σουπερ μαρκετ διαλεγουνε της εταιριες που θελουνε να βαλουνε στα καταστηματα τους φυσικα με πιεσεις απο της εταιριες μην βαζεις αυτο βαλε το δικο μου φατσα καρτα να φαινεται..

  6. Προοθουν μπαρμπασταθη , βλεπης το
    σοι βοηθαει

  7. Δεν γνωριζα τα προιοντα Μπαρμπα Σταθη ειναι του σογου της καταστροφης .Ουτε ποτε θα ξανα αγγιξω τα προιοντα του.Ολο αγορες κανει το σοι και ολο καινουργια βγαινουν .Απο ποιες τσεπες τα κανουν ολα αυτα ;;;

  8. Ολοι στο κολπο ειναι , στο ακριβοτερο προιον θα εχει περισσοτερο κερδος και ο μπακαληςπου το πουλαει ,οποτε μην αγοραζετε αλλο ας τα φανε μονοι τους

  9. Μπορεί απλά λόγω ζήτησης, η παραγωγή που βγάζει ήταν πιο μικρή και τώρα λόγω ότι έγινε περισσότερο γνωστή (ούτε εγώ την ήξερα μέχρι πριν λίγες μέρες) μιας και σίγουρα δεν θα σκέφτηκαν ότι με το που έγινε αυτό θα ανέβαιναν η πωλήσεις για να έχουν μεγαλύτερο απόθεμα.

  10. Κι εγώ διαπίστωσα το ίδιο πάλι σε super market της ίδιας αλυσίδας στην Πάτρα! Όλα τα προϊόντα Αίνος, έχουν περιέργως εξαφανιστεί από τα ψυγεία και έχουν γεμίσει με μπάρμπα Στάθης!!

    1. παντα υπηρχε μπ.Σταθης, απλα τωρα το προσεξες εσυ

  11. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΙΝΟ.
    ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

  12. Όταν αγοράζεις Μπαρμπα Στάθη,δίνεις λεφτά στο κωλόσογο.Και είναι και ακριβός.Ουστ ρε

  13. ΣΩΣΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,
    ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ
    ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΡΙΟ.

Comments are closed.