Κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: “Να δείξουμε υπευθυνότητα για να βγούμε πιο ισχυροί”

Κοινοποίηση:
mitsotakis-politexneio

Λίγο μετά τις 10.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Πολυτεχνείο, όπου κατέθεσε στεφάνι.

“Σήμερα, οι προτεραιότητες είναι η προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και η αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας, ειδικά τους νέους, που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση” είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: “Το διαχρονικό αίτημα για ελευθερία, συμπληρώνεται από την υπευθυνότητα την οποία όλοι πρέπει να επιδείξουμε για να βγούμε πιο ισχυροί και ενωμένοι από αυτή την περιπέτεια”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ξεφτιλισμένε πρόστυχε Κούλη!!!
    Ενώ στις Εθνικές και Χριστιανικές Γιορτές βάζεις απαγορευτικό και βάζεις τα μπατσοόρκ να ρίχνουν χημικά, ξύλο, φυλακές κατά του ελληνικού λαού.
    Ξεφτιλισμένε πρόστυχο Κούλη φασίστα δολοφόνησε της Ελλάδος και του ελληνικού λαού, γερμανοτσολιά, όργανο του Σόρος και τσιράκι της ΝΤΠ!!!
    Φασίστα Κούλη τελείωσες!!!!
    ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΤΕΛΟΣ!!!!
    ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!

  2. Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά πλέον. Ούτε στην Κίνα δεν υπάρχει ανταλλακτικό λεμε.

  3. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ: ΤΗΝ 1-11-2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ). ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ 1-11 ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ. ΕΦΕΤΟΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΥΝ. ΕΦΥΓΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΕ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ.

  4. Ενω για την 28η οκτωβριου τπτ μπραβο δεξιοστροφε

  5. ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗ ΜΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ Κ ΟΙ 300 ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ 28 Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΑΝΑΞΙΕ ΕΡΑΣΤΗ Κ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΝΑΞΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Comments are closed.