Κατάντια! Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πουλά τους δίσκους του για να επιβιώσει!

Κοινοποίηση:
σδωδσσωδ

Δεν ζει και τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος είχε κατηγορηθεί για υπόθεση revenge porn.

Όπως ανέφερε φίλος του στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση, δεν έχει δουλειά και έχει αναγκαστεί να πουλά δίσκους από την προσωπική του συλλογή για να επιβιώσει.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει».

Και πρόσθεσε: «Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό.

Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου».

Όπως είπε ο φίλος την αποκάλυψη για την πώληση των δίσκων την έκανε ο ίδιος ο πρώην παρουσιαστής.

«Ναι, ναι, ο ίδιος. Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου ‘τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;’ Ότι δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου. Στην ερώτηση μου ‘ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω ‘γω κομμάτια…’. Μου λέει, ‘δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω’. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Οποιος δίνει λεφτά σε αυτό το μουνόπανο είναι όμοιός του, 1 κουβά σκατά ρίξτε στο απολειφάδι.

  2. Βρωμο Στάθη. Αν έχεις τίποτα καλά και παλιά βινύλια σε HEAVY, THRASH, SPEED και DEATH METAL, είμαστε αρκετοί που ενδιαφερόμαστε. Πληρωμή, ατάκα κι επιτόπου “κασερατη”…. Σε κλωτσιές.

  3. η μεγαλύτερη απόδειξη και επιβεβαίωση του αέρα που πουλάνε όλα αυτά τα νούμερα στη τηλεόραση είναι αυτός ο τύπος… κάνοντας “δουλειές” ζούσαν και τώρα, πως χρηματοδοτούνταν, με ποιούς νταλαβεριζόντουσαν, πως γινόντουσαν γενικά οι “δουλειές” κανείς δε μαθαίνει ποτέ! Τους ξερνάει το κύκλωμα, τέρμα οι “δουλειές”….. αλλά ούτε μια στιγμή δεν σκέφτονται να πάνε κάπου για κανονική δουλειά! ούτε καν…. ρεμάλια γεννημένα παράσιτα που θρέφονται από μια άρρωστη κοινωνία…..

    1. Εσύ έχεις σκεφτεί άν έχουν πάει καί δέν τούς δέχονται;;; Ξέρω περίπτωση ναρκομανούς στό Λασίθι που έκανε αποτοξίνωση κι έγινε καθαρός καί δέν μπορούσε νά βρή πουθενά δουλειά επειδή δέν τόν εμπιστεύονταν. Γι’ αυτό σταματήστε μερικοί νά κουνάτε τό δάχτυλο καί προσπαθείστε νά σκεφτήτε καί λίγο. Ο καθένας κοιτάει τήν παρτη του κι αντί νά δώση χέρι βοηθείας σέ κάποιον που προσπαθεί νά βγή από τόν βούρκο, τού δίνει μιά κλωτσιά νά πάη πιό κάτω…

  4. Δηλαδή σε λίγο μπορεί να φτάσει στο έσχατο σημείο της κατάντιας: να αναγκαστεί να δουλέψει για πρώτη φορά στη ζωή του. Τον λυπάμαι πολύ!

  5. ασ παει στο σειρινακη .Ειναι καλος στο να πηδαει.αμα βαρεθηκε μπορουν να του το σφυριξουν κιολας…

  6. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. ΤΟΥ ΔΙΝΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ Ο ΣΤΑΘΗΣ.

  7. Είναι γατονι άμα δεν μιλήσει θα καθαρίσει τη μπουγάδα εφετείο ο αρχηγός.Σε 4-5 χρόνια δεν θα τον θυμάται κανείς.Ειναι ικανοί και δυνατοί να του αλλάξουν τη μούρη και το όνομα και να τον βάλουν πάλι στο παιχνίδι.

  8. Να πουληθει και ο ιδιος αυτο πρεπει να κανει και να του κανουν τον κολο κοσκινο

  9. Γιατι δεν παει στα φιλαρακια του ««που δεν ηξεραν»» ….ας κανουν και αυτοι τα στραβα ματια οπως ολοι οι νεοελληνες που τους βαζουν μεσα στο σπιτι τους διαμεσου τιβι…

  10. Μεγάλο το λάθος της pfizer. Όταν προσλαμβάνεις φούστη για μια τέτοια θέση, παίρνεις και μια ντουζίνα αράπηδες να τον κρατούν ευτυχισμένο. Δεν το έκανα και θα τους βγει σε κακό.

  11. Γιατί,δεν βγάζει αρκετά από τις τσοντοσελίδες;Τόσα βίντεο ανέβαζε

Comments are closed.